Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Desteğe ihtiyacımız var
Alt 05.08.2013, 09:06   #55
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Desteğe ihtiyacımız var

Alıntı:
kadirakin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor yönetiminin, sivasspor.com ile koordineli çalışması gerekiyor. Bu websiteye açın bir online satış, görün bakın nasıl patlatıyoruz sivasspor'un gelirini. Başkanım, size sevgimiz sonsuz. Ancak en kolay yolu siz bulmazsanız, taraftar nasıl bulsun ? Takıma destek istiyorsunuz, yöntemi vermiyorsunuz.

(1) Yardım için hesap numarası açılmalı, sivasspor.com aracılığı ile duyurulmalı.
(2) Sivasspor taraftarının en çok ziyaret ettiği bu websitesi aracılığı ile türkiyenin her şehirine ve avrupaya online satış yapılabilmeli. Kaç yıldır süperligdeyiz, nasıl yapamadık bunu aklım hayalim almıyor.
(3) Yönetim taraftar gruplarına maddi manevi destek versin ve onları güçlendirsin. Sivasspor halkı ve Sivaslı gençlerin taraftar olarak kazandırılması için projeler üretilsin, maç günleri Sivas'ın şenlik günleri olsun.
Arkadaşlar Sivasspor Kulubumüzü aradım adam sadece evet demekle yetindi... Dedim arkadaş Sivasspor'a sevdalı olan taraftarın adresi Sivasspor.com sitesidir. Bir girin siteye bakın ne sorunlar var görün. İnsanlar neye dem vuruyor ve mutlaka bir çözüm bulun. Bizim gibi kulubüne destekçi olmak isteyen insanları da mağdur bırakmayın. Ürünlerimizin yetersizliği ile ilgili dem vuranlar mı desen, online satış web sitemizin olmamasına dem vuranları mı desem hangisini söylesem bilemedim. Ki adamın verdiği cevapta güzel sivasurunleri sitesi var anlaşmalı olduğumuz dedi. Sivasspor.com'a girip ziyaret ediyor musunuz diye sorduğumda benim internetle işim olmuyor diyor. Bu nasıl anlayış arkadaş ne demek olmuyor! Vizyonunda sorun var kulubümüzün acil bir çözüm!