Cevap: Yollarımızı Ayıracağız
Borjan
Navratil
Da Costa
Cicinho
Mehdi
Atıff
Cerny
Grosicki
Piech
Utaka
Rengifo
Şu an 11 yabancı mevcut ve bu yapılandırma yapılırken mevki ve alternatif noktasında ince eleyip sık dokumak gerekecek..
Borjan : 18 kişilik kadro dışında çoğu hafta kalabilir.. Gönül isterki cok iyi üç tane iyi kalecin olsada yabancı kontenjanını bu mevkide kullanılmasa.. Sakat ve cezalı durumlarda borjan'a mecburuz.. Gecen senede zaten Rüştünü ispat etti..
Navratil: Belki Da Costa'nın gelmesi ile ikinci plana düştü.. Ümit ve Murat'tan başka o yeri dolduracak genc İbrahim'den başka yerli stoperin olmadığına gore Navratil mutlaka ama mutlaka kalmalı, yönetim ücretinde belli bir indirim yaparsa Navratil mutlaka +4'ün ilk sırasında yazılacak ilk isim bence
CERNY : Geçen sene geçirdiği ağır sakatlıktan sonra anlaşıldığı üzere eski performansının çok uzağında.. Eski Cerny olsa kanımca Mehdi'nin transferi olmazdı.. PTT ligden isteyen takımlar var, duruma gore kiralanabilir.. Ama seneye yabancı kuralı 5+0+3 olacağı düşülürse iyi paraya satılması kuvvetle ihtimal..
Ve PİECH : Şu zamana kadar bir türlü çözemediğim bir oyuncu.. Satılması iki taraf icinde iyi olacak gibi.. Ahmet Aras gibi bir yeteneğin o bölgede ondan daha verimli olabileceği haberleri ve sinyallerinden sonra PİECH
Sonuc olarak CERNY VE PİECH gider.. Ama Navratil mutlaka kalmalı..
Mehdi açıkcası benim hoşuma gitmedi.. Gerçi videolardan birşey anlaşılmıyor ama umarım ben yanılırım..
Belki Mehdi'nin maliyeti ile Cerny'in maliyet farkından dolayı Mehdi tercih edildi gibi bir izlenim var bende..