Cevap: Hayırdır Yılmaz Hoca
yılmaz hocam eğlenceli adamsın veselam saygım sonsuz sana büyüğümsün hocam sen her ne kadar lafım carlosa değil sivasspor'a değil desende inceden inceye klube gönderme yapıyon sen şu demek istiyon hocam '' bu kadar yerli teknik direktör varken ( ben varken ) neden yabancı teknik drektör neden carlos demek istiyon hocam '' nacizhane açıklayım sana tak takım çalıştırdın hocam 40/45 sayısını hatırlamıyorum bile en büyük başarın kocaelisporu çalıştırdığun dönemde lig 10 . luğu bundan büyük başarın varmı hatırlamıyorum buda senin başarınmı tartışılır lakin şampiyon olmuş 5 takım dışında lige bakıldığında ilk beş içine oynayacak takımlardan en büyük aday sivasspor bu kadar büyük bir hedefi olan bir takımın mazisinde başarı çıtası çok aşağılarda olan bir teknik adamı taklımın başına getirmesi ne kadar doğru olur hocam buna vicdanına elini koyarak cevap ver ondan sonra çık televizyonlara gündem yaratmaya çalış sivasporu klubümüzü ve sivasspor camiasını böyle bir polemiğe çekmeyede çalışma hocam biz dolmuşa binmeyiz ve kusura bakma hocam bu açıklamalarından sonra sana saygı olan insanlarında saygısını kaybedeceksin ve senin seviyene inip seni muhattap alıp kimse sana hesap vermez diğer saydığın isimlerinde avukatlığına soyunma onlar bir şikayetleri varsa bunca zaman içinde alsalardı pro lisans şikayetleri varsa kendilerini hesba çeksinler nerde hata yaptık diye keza pro lisanları olsa bile futbolculuk kareyerleri bu ülkede kimsenin olumsun konuşacağını düşünmüyorum ama teknik adamlık başka birşey carlos yıllar boyunca en üst liglerde top oynamış ve elit sayılan tenik adamlarla çalışmış biri kariyeri tartışılmaz ben başarılı olacağına inanıyorum hocam sende kendini bu konularla yorma emekliliğin tadını çıkar eğer sivasa gelmeye çok meraklıysan sivasda amatör klup çok buyur gel başımızın üstünde yerin var.
|