Alıntı:
ivancrayz Nickli Üyeden Alıntı
Dün idmandaydım tüm futbolcularımızı izleme fırsatım oldu. Carlos takımı 3 e ayırıp maç yaptırdı ve 1 saat boyu böyle devam etti antrenman göze batan 2 iyi 2 kötü nokta vardı iyi olanlardan başlayalım ;
Mehdi Taoulil :
Bu kadar hızlı,top cambazı ve ahlaklı bir futbolcumuzun olması kesinlikle önemliydi Mehdi tam bir profesyönel takımda dün çalım atmadığı adam kalmadı (borjan dahil)  umut vadediyor umarım ligdede antrenmandaki kadar istekli ve arzulu olur.
John Utaka :
Utaka dün ilk antrenmanı olduğuna inanamadım o kadar hazır bir görüntüsü vardıki ayağına gelen topu hep artı yönde kullandı gol ve goller attı. Çok yordu kendisini antrenmanı böyle önemsemesi çok hoşuma gitti.
Gelelim beğenmediğim yönlere ;
Hernan Rengifo :
Yahu arkadaş köşede kendimi yedim adama orta açıyorlar kafasını uzatmıyor,bildiğin toptan korkuyor derlerya tam da öyleydi ürkek oynuyor ve top harcıyordu şutlarının 1 tanesi kaleyi bulmadı 30 dk umarım ben yanılmışımdır ama tam bir forvet faciası.
Kamil Grosicki :
Hiç kendisini yormuyor top kaybediyor çabuk pes ediyor hırs yok istek yok kafasında galiba gitmek var.
Takım genel anlamda çok iyi çalışıyor antrenman çok neşeliydi Borjan herkesi havaya sokuyor bir iki eksiklik dışında takımımız 10 numara geliyor bence.
|
Arkadasa Katılıyorum Bende Sün İdmandaydım ve Gerçekten Takımı Çok Beğendım Kamilde Ona Verdiğimiz Değeri Anlayıp Çalışmalarını Bu Yönde Geliştirirsse Avrupa Kupaları Çokda Uzağımız da Değil. İdmanlar Gerçektende Çok Hoş Bi Havada Geçiyor Eğlenceli ve Bir O Kadar da Yorucu ama Futbolcuların Kendilerini Geliştirebilecekleri Şekilde. İnşallah Böyle Devam Eder.