Cevap: Kulübede olmaya çalışacağım
''Tüm dünya tarafından onaylanan lisansımı tanımamazlıktan geldiler''
''Lisansım konusunda çok rahatım ve bu sorunu kulüp içerisinde hallediyorum. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir kulübün bugüne kadar futbolla ilgili yapmış olduğum çalışmalarla ilgili bir şüphesi olamaz. Zaten ben gerekli işleri de tamamladım belgelerimi de aldım ve bu ülkenin federasyonu sadece benim lisansımı tanımıyor şeklinde bir durum var ortada ve normalde benim aldığım lisans FIFA tarafından onaylanmış tüm dünya tarafından kabul edilebilen bir lisans . Ama ülke federasyonu bu lisansı tanımamazlıktan geliyor.''
''TFF’ye teşekkür ederim, benim için çaba gösteriyor''
''Kayserispor maçında sahada olacağım. Bu mümkün. Söylemiş olduğum gibi ben bu işi sakince halletmeye çalışıyorum. Yolunu bularak halletmeye çalışıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’na da teşekkür etmek istiyorum. Bana karşı göstermiş oldukları çabadan ötürü. Şöyle de bir durum var ki benim bu lisansımı geçerli sayıp bana Prolisansı sunabilmek için Avrupa federasyonları bana kollarını açmış durumda. Ben de o yüzden kimseyi kırmak istemiyorum. Bir orta yolunu bularak prolisansımı geçerli saydırmaya çalışıyorum. Bunun için birçok başkan, teknik direktör ve avukat devreye girdi. Ben lisansımı geçerli hale getirmek için elimden gelen neyse onu yapmaya çalışıyorum. Bunu da yapmaya devam edeceğim.''
|