Konu
:
Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
21.08.2013, 01:26
#
513
eyuphulagu
Usta Yiğido
1.466
Mesajına
3.580
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
933
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
inşaat son hızla sürüyor diyemeyeceğim fazla değişiklik yok ama yine de bugün fazla ayrıntıya girmeden bir kaç tane resim çektim;şu anda inşaat daha çok kale arkasında devam ediyor....Statta 2 kale arkası ve Maraton tribününde inşaat başlamış durumda..Resimlerini daha çok gördüğünüz Maraton tribününde 3. kat da bitmek üzere(otopark zemin katı dahil) yakında 4. kata çıkacaklar...Tribün basamakları inşaatı da sürüyor..Aşağı tribünün basamakları bitmek üzere sadece prakestler kalmış durumda..Alt tribünün üstündeki diğer merdivenlerin kalıpları da atılmış durumda...Yakında buradaki basamaklar ortaya çıkacaktır..İnşaata başlanmayan sadece Maratonun karşısındaki Büyük Tribün inşaatı kalmış durumda..Bugün itibariyle burada da toprak sıkıştırıp inşaata hazır hale getirilmeye uğraşılıyordu..Bu çalışmalar bir kaç gün içinde bitince burada da inşaat çalışmaları başlayacaktır...İnşatta gördüğüm tek olumsuz durum işçi sayısının azlığı..1 Ekip 100 kişiyle ancak bu kadar hızlı çalışılır diyorum...Diğer tribünde inşaatta başlayınca 1-2 ekibin daha ekibe katılacağını;işçi sayısının da 200 ler civarına çıkacağını umut ediyorum...20.08.2013 Tarihine Çekilen Bir Kaç Resim:
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
34MUAMMER58
,
asabibaba
,
Ferhat06
,
hatzivrettas
,
ivancrayz
,
Salim58
,