Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün çıplak gözle de izleyince anladım ki biz Erman'ın yerini dolduramamışız.Topu 3.bölgeye taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Mehdi yetenekli futbolcu fakat sorumluluk almıyor.Rakip futbolcular arasında kayboluyor.İlk maçı olduğu için böyledir umarım.İlerleyen haftalarda daha çok ön plana çıkmasını ve Erman'ın yerini doldurmasını ümit ediyorum.
John Utaka bugün iyi değildi ancak bunu normal karşılıyorum.Utaka boş alanlarda etkili olan bir oyuncu.Çok iyi kapanan Konya karşısında etkisiz kalması son derece normal.
Evimizde Rengifo,Mehdi ikilisini deplasmanlarda ise Utaka,Grosicki ikilisini kullanmak daha akıllıca bir hareket olur.
Bugün bir kez daha gördük ki Borjan bu takımın kalecisi olamaz.Boş yere bu adamla yabancı kontenjanını doldurmak saçma geliyor bana.
Maçın yıldızları Ümit,Burhan ve Cicinho'yu başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.
|
Hocam bende aynen senin gibi düşünüyorum.Aslında tam Erman'lık kadro var elimizde.Keşke ayrılmasaydı.Umarım Gs'de forma şansı bulamaz ve devre arasında onu tekrar takıma dahil ederiz.Hem fazladan bir yabancı hakkımız doguyor hem de dediğiniz gibi Erman gerektiği yerde gerektiği sorumlulugu almasını biliyor.
İnşallah yönetim ne yapar eder Erman'ı kadroya tekrar katar.Erman'ın bizim icin ne kadar önemli bir 10 numara oldugunu simdi daha yeni anladım.