Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rafik Djebbour Sivasspor'da
Alt 06.09.2013, 20:18   #6
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Rafik Djebbour Sivasspor'da

öncelikle kiralık bile olsa böyle birini sivasspora kazandıran emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,rafik hakkındaki düşüncelerime gelince ,videolarını izledim çok güzel goller atmış ,yunan liginde maçlar çok gollü geçmiyor okısırlıkta bile dünyanın golünü atmış, istediği pozisyonları sivasda bol bol bulur,bizim bu transferden umutlu olmamızı gerektirecek çok faktör var evvela daha önce sivasa gelen cezayirli oyuncular adapte sorunu yaşamadılar karim saidi gibi ,faSLI atıfda öyle aynı coğrafyanın insanları,sivasda uyum sorunu olacağını sanmıyorum ,fransızca bilen atıf ,costa,kadir,mehdi gibi adamlarla çok iyi anlaşacağına inanıyorum,yunan liginden gelen oyuncularda sivasda güzel işler yapıyor,gekas geldi samsunu kurtaramadı belki akhisarı kurtardı,bu oyuncu gekas kadar bitirici golcü , videolardan gördüğüm oyun stili olarak yanlışlık olmasın ATIF,BALİLİ,GEKAS karışımı bir oyuncu izlenimi verdi, elbette izleyip göreceğiz sivassporun zaten rakip kaleye gitme sorunu yok ,rakip kalede gol atamama sorunu vardı, inşallah rafik bu sorunu çözecektir,aydında alınmış gerçekten hucum gücümüz çok iyi oldu,yabancı sınırlaması olmasada ademin yerine holmen ,n.diaye,atiba gibi önlibero alsaydık takım daha güçlü olurdu yinede bunada şükür sivasa hayırlı uğurlu olsun
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...