Cevap: Hacıosmanoğlu'nu Kınıyoruz..
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
ben suçlamasında haklı buluyorum.evet fenerbahçeninde diğer kuluplerinde taraftar olarak arka bahçesiyiz,fenerbahçeye yönetim olarakda yakınız bunu kimse inkar edemez aksini söyleyemez.
hukumete yalakalık yapması ne seni nede beni ilgilendirir o kendi görüşüdür.taraftarlarınında başkanı istifaya davet edip etmemeleri bizle hiç alakası yok.benim hangi takımı tuttuğumu sorgulamak istersen yahyabey caddesinde efdal inşaat malzemeleri iş yerim gel bir çayımı iç ben sana göstereyim hangi takımı tuttuğumu.hayatta sivasspordan başka takım tutmadım istanbul yalakalarınıda hiç sevmem.bir kayseriyi bir trabzonu onlardan daha çok severim.
|
benim burada size kızdığım nokta dengesiz bir tslinin yaptığı suçlamayı kabul etmenize...yoksa Sivaslı olduğu halde istanbul yalakası olanlar malesef var, bu da bir gerçek...yönetim de fenere yakın durabilir ama elin dengesizi böyle dedi diye biz satıcı mı oluruz hemen? ilhan cavcav da gs kongre üyesi..orduspor başkanı da gsli..bu örnekleri çoğaltabiliriz..malesef Türkiye'deki acı gerçek bu..ama durum böyle iken çapı ve vizyonu soru işareti olan bir tsliye hak vermeniz gerçekten üzücü...ayrıca ts ANADOLU'yu kendisinden ibaret sanıyor, işine gelene destek veriyor gelmeyene çamur atıyor...görüşünüze saygılıyım fakat birileri birşeyleri bize yakıştırıyor diye bunu kabullenmek üzücü, sadece bunu belirtmek istedim...