Cevap: Hayrettin Yerlikaya
benim oğlum hep hayrettin yerlikayaya özenerek büyüdü onun ismini formasına yazdırmamı istedi.
hayrettin sivassporda futbol oynadığı sürece bir çocuğa bile sivasspor aşkını aşıladıysa helal olsun.
ben sivas insanını çok iyi bilirim önceleri niyaziye,apdullaha,gültekine,y üksele ilhamiye. küfür ederlerdi,
sonra sivas taraftarı murat polata küfür etmeye başladı murat polat sivas seyircisi yüzünden futboldan uzaklaştı.
sonra hayrettin yerlikayaya sıra geldi çocuk sivas sevgisi yüzünden bir yere gitmedi burda kazandı burda yatırım yaptı sivasın gariban insanlarına ekmek veriyor.
ama birileri bu ekmeğe kan doğruyor ayıptır bu sivasspora nokta kadar menfaati dokunmadan milyarları götürenler var bir hayrettininkimi batıyor.
hayrettinde bizim taraftar yüzünden futbola küsdü şimdi sıra ziyaya geldi aha buraya yazıyorum bu sene bak ziyaya demedikleri kalacakmı.
iyi biliyorum bu memleketin çocuğu birilerine batıyor.bu memleket kadir kıymet bilseydi muhsin yazıcıoğluyla,apdüllatif şenerin kıymetini bilirdi.
|