Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
dün avrupa seviyesinde ve kalitesinde bir maç izledik...hafızalara ve belki de jeneriklere kazınacak bir füze seyrettik da costadan...maçın bence mehdi ile birlikte en iyi ismi da costa idi..hiç bir hava topunu vermedi...yediğimiz ilk golde ziyanın adamını bırakıp kovalamamasından oldu.....mehdi ve costadan sonra cicinho çok iyiydi..erkanı arı gibi soktu ve tecrübesini kullanarak onu şutladı...takım saha içinde bunaldığı analrda cicinho tecrübesiyle devreye girp herkesi rahatlatıyor..atıfta bu seneki gereksiz top tutma olayı devam ediyor..önceki maça göre biraz azalamıştı ama hala bazı yerlerde lüzumsuz topla oynuyor..ziya bu seneye formsuz başladığının inşallah farkındadır..önceki ziya olsa kamaraya o golü attrımaz ve ona sülük gibi yapışırdı..maçın en kötüsü borjan...daha ne zamana kadar bu dengesizin yediği uyduruk golleri diğer takım arkadaşları telafi edecek? ötekiler af edersiniz kıçını yırtsın borjan denilen dengesiz her zamanki yan top faciallarından biriyle sahneye çıksın! devre arası mutlaka yerli bir kaleci bulmalı ve bu adamdan kurtulmalıyız...boş yere yabancı kotasını doldurduğu gibi her maç her yan top hem seyirciye hem takıma ecel teri döktürüyor...es esin 2.golünde faul falan asla yoktu...ayrıca ben borjanın yan toplarda takım arkadaşlarına ne kadar güvensizlik verdiğini ve ufak tefek anlaşmazlıklara düştüğünü dün bir kez daha gördüm..malesef artık bu takımdaki oyuncuların bir çoğu bu kaleciye güvenemiyor, bunu bizzat dün maçı izlerken (sahaya da çok yakındım) farkettim...
-genel anlamıyla takımın uyumu ve oturması arrtıkça daha iyi ve sonuca giden bir takım yakında diyebilirm...utakanın sakatlanmasından sonra alternatif bir yedeğin olmaması 1-2 maç götürür ama ya sonrası? zaten RAFİK DJEBBOUR bu kadroya girdiğinde borjan efendiyi nerede göreceğiz bakalım...
|
cok güzel yazmissin abi !
Mehdi Dedesinin sabah vefat ettigni ögrendigi halde profesyonellik yaparak bu macta oynadi ve macin yildizi oldu adeta-
Ayrica konuya yazmaya gerek varmi bilmiyom , onun icin buraya yaziyorum !
Başın sağ olsun! Mehdi Tewfik Taouil .