Cevap: Elazığspor - Sivasspor
İnşallah takımımız biraz daha toparlanır. Elazığ kendi evinde daha coşkulu ama onlarda da bana kalırsa benzer sorunlar var. Yeni hocalarıyla falan yeni bir yapılanmadalar. Fb'den 4 yediğine bakmamak gerekir. Biz de ağır mağlubiyet aldık.
Elazığ'ın Konya maçında Konya'nın girdiği pozisyonlar var. Zülküf kalede iyi maçlar çıkarıyor. Serdar Gürler henüz geçen yıl gösterdiği performansı yakalayamadı. Elazığ'ın bence en önemli oyuncularından birisi Sane. Gerçekten Elazığ için kilit bir isim. Yeni forvetleri gurbetçi Deniz iyiye benziyor. Köksal hücuma çıkışlarda iş yapabilen bir oyuncu. Onun dışında eski oyuncularımızdan tanıdık isimler var kadrolarında. Ama henüz aldıkları yabancı oyuncularını kadroya oturtamadılar.
Hızlı hücuma çıkabilecek kontrollü bir anlayış bekliyorum. İnşallah bu seneki deplasman şanssızlığımızı kırarız. Ne olursa olsun santforsuz oynamayacağımızı tahmin ediyorum. Carlos tecrübesiz de olsa yardımcıların uyarması lazım. Aatıf'ın veya başka oyuncuların oynayabilecekleri mevkiler bellidir.
|