Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur
Alt 28.09.2013, 13:53   #39
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas'ta Sivasspor Tutulur

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor...Bu anketi kim neye göre yapmış....Ama Sivasın bu ankette ön plana çıkması gurur verici bi olay bunuda atlamamak lazım...Dikkat edilirse rakam vermemiş % ile tesbit yapılmış...Bursanın nüfüsu 3 milyon Trabzonun ki 750 bin..Bunların dediklerine göre Bursanın yuzde 23 Bursasporluymuş...Bunun kocaman bir yalan olduğunu Bursada yaşayan herkes bilir...Kaldıki velevki böyle Şu durumda bile Trabzonun tamamı trabzonlu olsa bile rakamsal olarak Bursanın yuzde 23 ü daha fazla oluyor...Üstüne basarak söylüyorum bu araştırma tamamen ist takımları üzerinde yapılmış onları ön plana çıkaranbir çalışmadır...Verilerin hiç birine inanmıyorum...
Kendi yorumuma ek olarak yeni farkettim bu araştırma sadece ''Bilyoner com üyelerinin tuttukları takımlara göre'' yapılmış...Gerçek bir araştırma olmadığı teyit ediliyor zaten....