Cevap: Maçı Değerlendirelim
maçı 90 dk izlemedim ama izlediğim kadarıyla yine defans ve orta sahada problemler var çok veriyor takım.her maç gol yiyoruz 6 maç 12 gol yemişiz 12 gol atmışız her maç ortlama 2 gol atıp yeme oranıyla oynuyoruz.ligin en fazla gol 3 takımında biriyiz.
utaka gol attı diye iyi oynadı diyemeyiz 6 haftada yaptığı hiçbişey yok.
djebbour hiç hazır değil. hele bir pozisyonda nerdeyse boş kale ayağında topu bekleitip kaleciye kaptırdı.
korcan geçen hafta haftalardır oynamamanın verdiği sıkıntıyla geçen hafta parlak görüntü vermemişti hatalı gol yemesine rağmen geçen hafta yüzde yüzlk goller çıkardı. bu hafta maçın yıldızı oldu.inşallah hep korcan oynar.atıf tartışmasız bu takımın yıldızı.mehdi çok faydalı oynuyor.manuel da costa 3 haftadır gol atıyor. kart sorunu bize çok sorun çıkartır demiştik öylede oluyor.her maç sarı kart üstüne bu maç kırmızı yedi. aydın çok iyi transfer oynadığı maçlarda bunu gösteriyor.
asıl önemli olan cicinho.tamam dünya yıldızı olabilir asist yapıyor forvete yardım ediyor çok koşuyor ama kendi alanını çok boş bırakıyor rakibi seyrediyor kafa topuna çıkmıyor. ayrıca en önemli konu kasımpşa ve bu maçta yaptığı bir hareketti. geçen hafta yanılmıyorsam taç pozisyonunda sancaka tekme atmıştı ama hakem sarı verdi ucuz kurtardı bu maçta yine bir oyuncuya tekme attı ama hakem görmedi.bunun sebebi nedir ? ben dünya yıldızıyım her istediğimi yaparım hoacamı da sallamam mı demektir.carlosu bence pek sallamıyor.oyuncunun üstüne ağırlığını koyamıyor carlos bunu gösterir bu hareketler.acilen önlem alınmalı costanın her maç kart görmesine ve cicinhonun hareketlerine.
|