Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Şut değil gol istiyorum
Alt 11.10.2013, 12:15   #6
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şut değil gol istiyorum

Roberto Carlos haziran ayından beri sivasa inanılmaz bir heyecan ve ruh kattı.Sivasspor ilk defa bu kadar hedefli bir şekilde yoluna devam ediyor.Teknik direktörlük defterinin ilk sayfasına sivassporla başladı.İlk teknik direktörlüğü olabilir ama başarısız olacağı anlamına gelmez.Her iyi futbolcu iyi hoca olacak diye bir şey de yok doğru ama ben carlosun gittiği her takımda başarılı olacağına inanıyorum.Çünkü bu adamın diğer hocalardan daha farklı daha gerçekçi daha inançlı olduğu şey var ; ''Ben başarılı olacağım''.Bülent Uygun'da ilk teknik direktörlük kariyerine sivassporda başlamıştı ve 2 sene üst üste şampiyonluğa oynatmıştı.

Rıza çalımbay sürekli her maçtan önce bişeyleri bahane ediyordu,sürekli oyuncularını ve hakemi eleştiriyordu.taraftara cephe alan yüzü gülmeyen bir hocaydı hatta sezon başlarken hedefi ilk 10'a girersek başarı olur şeklindeydi.Yıllardır hocalık yapmış onlarca takım çalıştırmış ama gözle gürülür elle tutulur bir tek denizlispordaki başarıları var.. Sivasspor süper lig tarihinin en farklı yenilgilerini de bu hoca sayesinde aldı. Roberto Carlos ve bu hoca arasındaki fark burdan belli oluyor.
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda legolass'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...