Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : Takımın forvetsiz sahaya çıkmasından dolayı ilk yarıda sürekli oyuncuların pozisyon başlatmaya çalışırken ortada bir striker forvetin olmadığından dolayı (özellikle Aydın için geçerli) bir çok pozisyonda yavaşlamak veya geri dönmek zorunda kalmamız.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maç öncesinde baktığımızda 1 puan fena olmaz diyebilirdik. Ama maça gelince özellikle 2.yarı atıp bu deplasmandan 3 puanla dönmek çook zor bir olay olmazdı.
Maçın en iyisi kimdi : Maçın en iyisi şüphesiz bize maçı kazandıran Korcan'dı. Bunun yanında Cicinho, Da Costa da iyilerdi.
Maçın en kötüsü kimdi : Ziya ve Burhan kötü oynadılar. Özellikle Ziya bu sene hiç iyiye gitmiyor, bişeyler yapmak lazım. Özellikle Carlos'un sol beki olarak ligin tozunu attırması lazım Ziya^'nın. Mustafa Yumlu'nun kırmızı gördüğü pozisyonda pozisyonun içindeydi.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kırmızı kart doğruydu, her ne kadar Fırat'ı sevmesemde maçı fena yönetmedi. Burhan'ın pozisyonuna penaltı verse çok ağır kaçabilirdi. Murat hocayı neden attı onu anlamadım
Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Djebbour acaba hala hazır değil mi yoksa Carlos İSpanya 4-3-3'ü mü oynatmaya çalışıyor tam emin değilim ama Djebbour 11de olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum. 11'de değilken daha erken girebilirdi ve Her zamanki gibi neden Adem yerine Hakan Arslan oynamıyor bunu soruyorum.
|