Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Son yılların en iyi yiğidosu
Alt 26.10.2013, 11:57   #7
BOUN
Usta Yiğido
 
BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 39
Mesajlar: 2.544
Thanks: 1.138
1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Son yılların en iyi yiğidosu

Son yılların değil, tüm zamanların en iyi takımı. Futbol olarak, kadro olarak, yıldız isimler olarak...

Futbol olarak en iyisi, çünkü topa sürekli hakim olmak isteyen, topla oynamaktan korkmayan, her iki kanattan da ayağa paslarla çıkan, orta sahasında top dağıtımının zirve yaptığı, şişirme toplarla atak yapmaya çalışan takım anlayışını tamamen terk etmiş bir Sivasspor var. Geçen hafta Trabzon maçının son on dakikasına geldiğimizde Trabzon'un başarılı pas sayısı yaklaşık 240 iken Sivasspor'un ki 500'e yaklaşmıştı. Maç sonunda belki 600'e yaklaşmıştır. Topla oynamaktan korkmamak, rakibe bakmaksızın maçı domine etmek budur.

Kadro olarak en iyisi, kalede Korcan, sağ kanatta Cicinho-Burhan, solda Ziya-Aydın, defansın göbeğinde Da Costa-Ümit orta sahada Kadir-Mehdi, forvet arkasında Atıf ve forvette Djebbur isimlerinden oluşan ilk 11'de hangi futbolcuyu bu takım için yetersiz görüp daha iyisini isteyebilirsiniz ki?!?!

Yukarıdaki 11'e ek olarak kenarda duran ve alternatif olarak bir takım yapılıp ligde oynatılsa ne olur diyeceğimiz isimlere bakalım: Borjan-Nihat, Navratil-Murat Akça, A.Dereli-Grosicki, Eren-Utaka, Adem-Hakan, Cihan-Abdulkadir!!! (He bir de Rengifo var, onu bilerek yazmadım, kenarda nazar boncuğu olarak dursun ) Sadece bu adamları alternatif takım yapıp ligde oynatsan ilk 8 garanti!

Kadro zenginliğine bakar mısınız! Muhteşem bir takım, muhteşem bir hoca, muhteşem bir başkan!

Bu sene tevazuya gerek yok, deplasmanlarda bile galibiyet alamadığımız vakit kendimizi başarısız olmuş sayalım! Bu kadronun içeride-dışarıda kazanması normal, normal olmayan puan kaybetmesidir!
__________________


Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...