Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eski Oyuncularımız
Alt 04.11.2013, 07:30   #13
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido
 
Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.08.2006
Mesajlar: 8.107
Thanks: 1.835
4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1489 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Eski Oyuncularımız

Bilica çıldırdı
Maçın son saniyelerinde Olcan'la sözlü tartışma yaşayan Fabio Bilica, karşılaşma bittikten sonra bu oyuncuya saldırınca ortam bir anda gerildi. Süleyman Abay, Brezilyalı savunmacıya kırmızı kart gösterdi.



Trabzonspor-Elazığspor maçında, 90 dakika boyunca herhangi bir gerilim yaşanmadı. İki takım futbolcuları da yaptıkları faullerden sonra hemen gidip rakibinden özür diledi. Ancak bu tablo, karşılaşmanın son saniyelerinde bozuldu. Bilica, 90+1. dakikada Aykut’a yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü. Bir süre hakem Süleyman Abay’a itiraz eden tecrübeli savunmacı, daha sonra Olcan Adın’la sözlü olarak tartışmaya başladı. Olcan, Bilica’ya, “Skor tabelasına bak” işareti yaptı. Elazığsporlu Çağlar ile Trabzonsporlu Emre, araya girerek olayın büyümesini engellemeye çalıştı. Ancak maç bittikten sonra Bilica adeta çıldırdı.

Hocası zor ayırdı!

Soyunma odasına doğru yürüyen Olcan’a saldıran Bilica, önce koluyla rakibinin boynuna dolandı. Ardından parmağını Olcan’ın gözüne bastırmaya çalıştı. Diğer futbolcuların müdahalesiyle bunu gerçekleştiremeyen Brezilyalı futbolcu, bu kez de Olcan’ı yanağından çekti. Hemen olay yerine koşan Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, öğrencisini zar zor ayırarak soyunma odasına gitmesini işaret etti. Tam da bu anda Süleyman Abay, Bilica’ya önce ikinci sarıyı, ardından da kırmızı kartını gösterdi.
__________________


Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...