Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Hele şükür uzun zamandan beri ilk defa başka bir arkadaşın resim yüklediğini de görmüş oldum..Sürekli resim yüklemeden sıkılmaya başlamıştım..Umarım başka genç yiğidolar da bundan sonraki dönemde resim yüklemeye başlarlar..Gerçekten çok ayıp koskoca Sivas'ta sadece 2-3 kişinin resim yüklemesi çok ayıp oluyor...BJK lılar İnönü stadının yıkımını bile yüzlerce kişiyle resimlerle herkese gösterdiler...Şehrin içinde;kümbetin karşısında Anadolu liselerinin yanındaki bir stattan bu kadar az kişi resim yüklüyorsa söylenecek çok şey vardır..Hele Anadolu Lisesi dağılırken ben resim çektiğim anlarda garip garip yüzüme bakıp;bu adam da ne yapıyor gibi gülücükler atan genç arkadaşları görmek beni çok şaşırtıyor...Bu stat Sivas'ın ,Sivaslının ve yiğidonun stadı..Sivassporun belki de gelecekte yapacağı maçlar hep burada oynanacak;bu kadar duyarsızlığı da anlamış değilim..İnşaat başlayalı 1 yılı geçmiş hala koskoca Sivas'ta 2-3 kişi resim çekip tüm dünyaya paylaşıyorsa söyleyecek başka hiç bir şey bulamıyorum..Umarım inşaatın bundan sonraki aşamasında genç yiğidolar YİĞİDONUN YENİ YUVASINDAN BİZLERE GÜZEL KARELER SUNARLAR....
|