Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
Yukardaki yazımı içimden geldiği gibi yazdım bunlar gerçekler yaşadıklarım insan üzülüyor dernek falan taraftar gurupları kendilerine çeki düzen verecek yaşım itibariyle deplasmanlarda hep küfür edenleri yapmayın etmeyinle geçmiştir. Demek bizler yani büyükleri olmasak varya kan gövdeyi götürür türübünlerde
|
Delikanlı adam olsa bu nesil arasında beni 500 defa dövmüşlerdi. Havagazı taraftarımız var. Sürekli gitmiyorum maçlara bile bile. Ara sıra gidiyorum Böö diyorum yeterli oluyor. O yüzden merak etme kan gövdeyi götürmez. Birkaç yumruktan öte bir hareket yapacak delikanlı adam yok yeni nesil taraftarımız arasında.
Dernek felan grup felan demissin. Kusura bakma abileri senin yaşında. Onlarda çeki düzene ayak uyduramaz. Yeni nesil bazılarını kafaya almış zaten. Sen bunları benden daha iyi biliyorsun abicim. Şuna eminin yarı seviyede konuşuyorsun. Bir konussan yer yerinden oynar. Ama rol yapıyorsun. Bu rol insanları kırmamak için. Yoksa bu yorumunun öteki türünü de anlıyorum düşününce. Saygılar abicim. Harbi yorumlarını merakla bekliyoruz.