Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU
Alt 08.11.2013, 07:34   #43
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU

Ağzı olan konuşuyor...

Gruplar ne yaptı ki zaten Sivasspor için, maçlarda sadece 90 dakika küfür edip gidiyorlar değil mi..?

Gerçek taraftarınız maratonda çekirdek çıtlatıp kendi futbolcusuna ana avrat küfür edenler öyle değil mi..?

Burada yazılanaları okuyan birisi bu laflara gerçekten inanır be acıyorum onca yıl çektiğimiz çilelere cefalara ne şartlar altında gittiğimiz deplasmanlara ama helali hoş olsun Sivassporuma..

Ne var sizin gruplarla alıp veremediğiniz arkadaşlar.Biz diğer tribün grupları gibi yönetimden bir tane bile bilet almadan gidip karşılıksız takımımızı destekliyoruz zaman zaman küfürde oluyor kabul ama biz en azından Yiğido Gençlik olarak bunu minimuma indirmeye çalışıyoruz ve içimizde küfürlü tezahurat başlatanlara engel oluyoruz,

Küfüre her zaman karşıyız. Bir Müslüman ve Türk evladının küfürü onaylamasının imkanı yoktur.
Benim anlamadığım şu bu kadar eleştri yapan arkadaşlarımız neden hiç bir şey yapmayıp sadece yorum yapıyor ve çoğu stada bile gelmiyor gelenler ise belli dakikalar hariç takımını hep yalnız bırakıyor asıl sorgulanması gereken budur..

Şunu bir daha belirtiyorum gruplar yönetimden tek bir bilet dahi almıyor, buna rağmen gelip takımını 90 dk destekliyor, grubun içine gelip bağırmak için herhangi bir şartımız yok gelip bizimle olan herkese kapımız açıktır.Eleştri yaparken biraz gerçekleri bilip öyle yorum yapmakta fayda var.

Ayrıca Bursaspora gelince onlara böyle bir şey yapılmasını isteyen arkadaşım kaç maçtır tüm stadanız tek ağızdan Sivasın küfür etmedik bir yerini bırakmıyor biz bunu tv lerden duyuyoruz münferit olsa duyamayız galiba, önce bunun cevabını ver ondan sonra ne istiyorsan yapalım..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...