Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.11.2013, 22:25   #93
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

2. yarida 58. dakika sovuyla birlikte tekrar ayaga kalkan takimimiz o dakikada golü bulmasi mükemmel bir seydi
Ayrica Burhan bizim icin önemli olan golleri kaydetmeye devam ediyor
Önce sezonun ilk golü ondan, simdide süper lig tarihimizin 400. golü burhandan geldi, daha nice gollere insallah

Gol yememiz ne kadar üzücüde olsa bence dogru zamanda dogru macta oldu
Bursaya gol yemeyip, Istanbulda gol yiyip geriye düsseydik belki psikolojik anlamda sikintiya düsebilirdik

Macin tek üzücü tarafi Ziya'nin sari kart görüp önemli bir deplasman öncesi cezali duruma düsmesi oldu.. Erene güvenseydim bu kadar dert etmezdim ama Bruma sag kanatta oynarsa kafamda o bölgeyle ilgili cok soru isareti olusuyor

Aatif kacirdigi penalti sonrasi attigi gole kadar cok sikintiliydi, penaltiyi kacirdim bari bir gol atayim dercesine gereksiz sut veya top kayiplari yapti ama Allahtan sonucu etkilemedi

Djebbour (Cabbar ) macta cok önemli firsatlar yakaladi ama karar verirken biraz agir kaliyor, eminim Roberto Carlos ile calistikca oyununuda hizlastiracaktir ve faydali olacaktir

Ayrica portekizce pankart yazip Carlosa güzel bir gönderme yapan Yigido Genclik ekibine cok cok tesekkürler iyiki varsiniz

Mac sonu facebookta 2 yerli 2 yabanci oyuncu ile anlastigimizi okudum, insallah onlarda faydali olur ve üst siralardan kopmayiz
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla