Konu
:
Maçı Değerlendirelim
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
10.11.2013, 22:25
#
93
münihli_58
Usta Yiğido
515
Mesajına
1.118
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
807
Cevap: Maçı Değerlendirelim
2. yarida 58. dakika sovuyla birlikte tekrar ayaga kalkan takimimiz o dakikada golü bulmasi mükemmel bir seydi
Ayrica Burhan bizim icin önemli olan golleri kaydetmeye devam ediyor
Önce sezonun ilk golü ondan, simdide süper lig tarihimizin 400. golü burhandan geldi, daha nice gollere insallah
Gol yememiz ne kadar üzücüde olsa bence dogru zamanda dogru macta oldu
Bursaya gol yemeyip, Istanbulda gol yiyip geriye düsseydik belki psikolojik anlamda sikintiya düsebilirdik
Macin tek üzücü tarafi Ziya'nin sari kart görüp önemli bir deplasman öncesi cezali duruma düsmesi oldu.. Erene güvenseydim bu kadar dert etmezdim ama Bruma sag kanatta oynarsa kafamda o bölgeyle ilgili cok soru isareti olusuyor
Aatif kacirdigi penalti sonrasi attigi gole kadar cok sikintiliydi, penaltiyi kacirdim bari bir gol atayim dercesine gereksiz sut veya top kayiplari yapti ama Allahtan sonucu etkilemedi
Djebbour (Cabbar
) macta cok önemli firsatlar yakaladi ama karar verirken biraz agir kaliyor, eminim Roberto Carlos ile calistikca oyununuda hizlastiracaktir ve faydali olacaktir
Ayrica portekizce pankart yazip Carlosa güzel bir gönderme yapan Yigido Genclik ekibine cok cok tesekkürler iyiki varsiniz
Mac sonu facebookta 2 yerli 2 yabanci oyuncu ile anlastigimizi okudum, insallah onlarda faydali olur ve üst siralardan kopmayiz
münihli_58
Açık Profil bilgileri
münihli_58 nickli Üyeye özel Mesaj Gönderin
münihli_58 - Daha Fazla Mesajını bul