Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Namağlup ve Lider
Alt 12.11.2013, 13:34   #15
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1653 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Namağlup ve Lider

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

.............................. ..
Grubun namağlup tek takımı olan Zara Belediyespor ile Samsun İlk Adım Belediyespor karşılaşmasında, futbol sahalarında ender görülen belki de hiç görülmeyen bir olay yaşandı. Müsabaka esnasında pozisyon gereği yapılan faulde sakatlanan İlk Adım'lı futbolcusuna Sağlık ekibi davet edildi. Bu esnada bir başka İlk Adım'lı futbolcu kendi sağlık ekibinden su istedi ve "su yok" cevabı alınca yumruğu kendi sağlıkcısının suratına patlattı. Burnu kırılan kulüp sağlıkcısı için takviye sağlıkcı istendi. Sağlık personeli ambulansla hastaneye kaldırılırken, "Sağlıkcısına yumruk atarak oyun dışı kalan futbolcu" olarak ender rastlanan bir olaya da şahit olundu.[/I]
Kendi masörünü yumruklayan oyuncunun bu çirkin hareketinin, Türkiye'de bir ilk olduğu belirtiliyor..Aklı başında bir futbolcu kendi masörünü neden ve niçin yumruklar orayı bir türlü çözemedim...
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...