Tekil Mesaj Gösterimi
Sivas'ta Alkol Bağımlılığım Bitti...
Alt 07.12.2013, 00:15   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 06.02.2008
Mesajlar: 2.770
Thanks: 8.566
1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Sivas'ta Alkol Bağımlılığım Bitti...

Sivas'ta Alkol Bağımlılığım Bitti...Sivasspor forması giyen Brezilyalı oyuncu Cicinho, ülkesinde verdiği röportajda, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.Mehmet ÇİFTÇİ / MADRID (DHA) - Alkol ile yaşadığı problemler yüzünden geçmişte kötü günler geçirdiğini vurgulayan Cicinho, "Sivas alkola olan bağımlılığımı unutturdu. Bu kentte kendimi daha dindar biri olarak görüyorum" dedi.

Artık korkmadığını, açıkça konuştuğunu belirten Brezilyalı oyuncu, " Sivasspor 'da futbola olan sevgim sayesinde bu kötü alışkanlıktan kurtuldum" ifadelerini kullandı.


Cicinho, inançlı bir futbolcu olduğunun altını çizerek, ibadetini Sivas’da kilise olmadığından Skype aracılığı ile sağladığı bağlantılarla yaptığını söyledi.

Sivas’daki yaşamdan da bahseden yıldız oyuncu, "Kenteki rakım çok yüksek olduğundan kış aylarında sıfırın altında 30 dereceye varan dondurucu soğukla karşı karşıya kalıyorum. Türkiye ’nin en soğuk şehrinde yaşadığım için bir yere çıkmakta zorlanıyorum. Sivasspor’daki arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Buradaki kültür ve yemekler değişik. Bu durumu aşçılarla ve tercümanlarla aşmaya çalışıyorum.İlk önceleri özellikle eşimin bu durumu yadırgamasına rağmen alıştık" şeklinde konuştu.

Sivasspora gelme nedeninin para olmadığının altını çizen Sambacı, "Teknik direktör Roberto Carlos, beni çağırdığında düşünmeden bu teklifi kabul ettim. Çünkü Carlos ile geçmişe dayanan bir arkadaşlığımız var. Çok az takımda abi kardeş ilişkisi vardır. Roberto bunu bize aşılıyor. Geçmişi zaferlerle dolu biri size teknik direktörlük yapıyor. Kazanma duygusu gün gittikçe takımda daha fazla yer alıyor" yorumunda bulundu.Kaynak:Radikal Gazetesi
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...