Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 14.12.2013, 15:53   #15
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

maça iyi başladık ve ilk yarıda sayısız pozisyon harcadık ve gol kaçırdık..eğer ilk yarı 1 gol bulsak ve önde kapatsak maç çok rahat kopacaktı..ama çok gol kaçırdıkça rize maça asıldı yani onları biz oyunda tuttuk yoksa rize dünden 1 puana razıydı...ve 2.yarıda yine atak başladık yine pozisyonlar harcarken futbolun atamayana atarlar kuralı işledi ve frikikten golü yedik...bu dakikadan sonra ise hemen bir reaksiyon gösterdik ve mehdinin oyuna girişiyle ortasaha üstünlüğü top tutma üstünlüğü bize geçti...burhanın mükemmel golü takımı iyiice ateşledi ve sonraısnda kurduğumuz baskıyla öne geçtik..son dakikalarda kontrol bizdeydi ve kontradan 3-1 yapıp işi bitirdik..sahanın bugün en iyileri en başta burhan sonrasında aydın cicinho ve bazen top kaybetse de basmadık yer bırakmayan kadirdi... da costa ve ümit de çok fazla hata yapmadılar...bu Djebbour ve Utaka artık bu kadar gol kaçırma ve laubalilik konusunda uyarılmalı...hatta mehdinin girdiği vakit hakan yerine utaka veya djebbour çıkabilrdi...murat erdoğan ne kadar forvet ihtiyaımz yok dese de ben devre araısında yerli veya yabanı bir santrafor alınacağı görüşündeyim...atıf ilk yarı yoktu 2.yarı ise biraz kıpırıdandı ve 10 dakika top oynadı ve öne geçtik...atıf haftaya mutlaka kendine gelmeli...yedek kulubemizde mehdi dışında içimizi rahat ettireck bir altenatif yok bu yüzden devre arası transferi en faydalı şekilde kullanmalıyz...rizeye gelecek olursak tipik rıza çalımbay takımı olmuş..lige 3-4 galibiyetle başlayıp sonraısnda düşüşe geçen uzun toplar şirşen ve düşmemeye oynayan bir takım..oysa ki yabancıları hiç fena değil, ligde daha rahat konumda olmalılar...haftaya ben akhsiardan da 3 puan getireceğimize inanıyrum ziya iyileşip sol beke girerse aydın şu anki formuyla hücumda daha da etkili oalcaktır...seyirci azdı, ben de rahatsızlığmdan dolayı bu hafta interneten izledim maçı ama şu takım üst sıraları ve avrupayı hedefliyora yalnız yürümemli artık taarftar birşeyler yapmalı...taraftarın ruhsuzluğu ve sahipsiziliği belki de carlosun seneye sözleşme uzatmak istememesine neden olur , lütfen biraz da duyarlılık...