Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 15.12.2013, 01:05   #66
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivassporun maçta 7-8 tane net pozisyonu var ama rakibinde en az 5-6 tane net pozisyonu var..İlk yarı maç başabaş geçti...ilk golü atan da rakipti...Çok iyi oynadık diyoruz da ya rakibe verilen bunca pozisyon ne olacak..Burhan a aynı yerden 100 tane vuruş yaptır kaç tanesi gol olur acaba?Atılan 2. gol penaltıdan ama pozisyon%100 penaltı değil;Burhan bu pozisyonda kesinlikle hakemi aldatmadan sarı kart görmeli diyor hakem hocaları...Bu penaltı verilmeseydi 3. gol olurmuydu acaba?Atıf ve Refik hatta Hakan takımın en kötüsüydü dün..Hakan ın 1 topu direkten dönmesine rağmen resmen sahada yoktu..Atif her topu kendi kullanmak ,her topu kaleye vurup 4-5 kişiyi de geçmek istiyor ama eski gücü olmadığından aldığı topların çoğunu kaybediyor hatta eziyor...Burhan da ilk yarı öyle ahım şahım oynamadı...Şu anda yediğimizden daha fazlasını atıyoruz onun için kimse sesini çıkarmıyor ama Allah korusun üst üste 1-2 tane daha maç kaybedilirse her kafadan sesler bir anda çıkmaya başlar...Sivasspor zaman zaman aynı futbolu değil de bilhassa zirveyi hedefleyen takımlarla yapılan maçlarda kontrollü,tek forvetli,kalabalık orta sahanın olduğu taktikle sahaya çıkılmalı..Eğer zirveyi hedefliyorsak her maçtan puan ve puanlar almalıyız....İyi,göze hoş gelen futbol oynamasına oynuyoruz da rakibe de çok boş alan bırakıp ,çok fazla da pozisyon veriyoruz...Her rakip Rize gibi cömert olmaz adamı bir gün bir yakalarlar 4lik 5lik yaparlar..Aman Dikkat! diyorum....Tekrar söylüyorum bu takıma devre arasında ilk 11 de oynayacak 2-3 tane banko isim alınmalı..Yedek kulübesine de 2 tane iyi isim monte edilmeli...Abdurrahman,Eren,Ab dülkadir,Cihan gibi isimlere teşekkür edilip yollar ayrılmalı...Yerlerine takıma yararlı isimler alınmalı diyorum...Orta saha için eğer bizi tercih ederse f.b den Sezer ,g.s dan orta sahada oynayan Kasımpaşa dan aldıkları oyuncu alınabilir diyorum..Gökhan Süzen de Eren in yerine sol kanat için çok iyi olur diyorum....Gökhan bjk da uyum yaşamış olabilir ama bizde iyi iş yapar diyorum..Çünkü bu oyuncu orta sahanın solunda da oynayabilen bir oyuncu...Son olarak bu maçı da atlattık haftaya Akhisar ile zorlu bir maça çıkacağız;bu maçtan en azında alınacak 1 puan bizi hedefimiz olan zirve için avantajlı yapar diyorum...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...