Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı
ayne Izmirli gardasim.....
Atif yien kendisi Messi zanedi buna birisi acile bir el atsin böyle olmiyo Atif!!!
Kadir her zaman ki gibi Boma Performans seni Pas hatalar gercekten COK BIKTIM HEM DE COOOKKK ( acaba Hoca Kadire ne göriyo??? )
Buhan ilk yari gercekten cok kötüydü ama 2. yari süper oynadi.....
Kamil nerde Hocam??? Sen bu Adami ne yaptin???
Ideal Kadro nezaman göriyorus??? Hala Ideal Kadro yok
tamam da 3 Puan aldik ama bana göre hala Takim olarak oynamiyors!!!
Böyle oyunla 3 Puan iyidi!!!
Herkez burda Samiyonligi yada Avrupaligi konusiyorlar... tamam da ben de cok istiyorum ama bu oyunla ancak 2 Mac yapabiliris!!
Gönderecek oyncu yine gördüm malesef cok var Hocam Insallah birseyler yaparsin....
Macin YILDIZI gercekten Burhan Eser... tsk 3 Puan icin .....
bakalmi devre arasi ne olacak cok merakediyorum
|
Atıf konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum Atıf 3-4 haftadır kayıp nerdeyse..fakat Kamil grosicki konusunda size hiç katılmıyorum siz suçu hep hocada arıyorsunuz sizin gözünüzde Kamil sütten çıkmış ak kaşık...diyelim ki Carlos hatalı peki bundan önce Kamili bu takıma getiren ama sonra bir anda onu falza oynatmayan Rıza hoca da mı suçlu? Siz Kamilin ne olursa olsun Sivasspordan ve şehirden ayrılmak istediğini ve kafaısnda bu takımı sildiğini biliyor musunuz? Veya Kamil efendinin kumar sevdasını, eşinin burada kalmak istemdiğini vesaire? Gözünüzde bir büyüttünüz şu adamı..kötü bir oyuncu değil kaliteli bir isim ama şu rezil haliyle hiç bir takımda forma şansı bulamaz... o yüzden Kamilin hatalrını yanlışlarını da söyleyin suçu hep sağda solda aramayın...2 yıldır Kamil efendi ortada yok hatta bu sene kafasına göre antreamanalra bile çıkmadığı oldu...böyle yaprsa istesrse messi olsun hiçbir takım sana buyur gel oyna demez...