Cevap: Yiğidolar Teneke mi?
[QUOTE=corner58;889054]Herkesin unuttugu bir şey var. Maraton trübünündekì taraftarın yùzde 60-70i 45veya 50 yaş ùstü kombineli veya biletli seyircıdir. Taraftarlar arasında slogan anlamında kopukluğun vede desteğin az olmasi yaşli olan taraftar kitlemizdir. Bizim heyecani olan Genç taraftarlara ihtiyacımız var . Yoksa oturun ğardaş önümüzü goremıyok diyen ihtiyar taraftarla olmaz bu iş
sevgili kardeşim yazılanı iyi oku benim arkam da olan delikanlı bana sivasspor bayrağını indir göremiyorum diyor ben demiyorum.senin o beğenmeyim aşağıladığın ihtiyarlar.70 li yıllarda eskişehirspor amigosu orhan ve sivasspor amigosu rahmetli amigo ihsanı çok iyi tanırlardı keşke oyıllarda yaşasaydında stad dolup içeri giremeyen dışarıda kalanları ve tazahüratlarla stadın yıkıldığını görseydin .amigo ihsanın yeri hala doldurulamadı sana tavsiyem daha kibar bir uslup kullanman ve koskoca sivas dan aklı başın da GENÇ bir amigonun çıkıp rahmetli amigo ihsan gibi stadı coşturmasıdır yoksa çekirde çıtlatarak taraftarlık olmaz sevgilerimle
|