Öncelikle taraftarda ruh ve heyecan olacak öyle geriye düştümü sus pus olamayacak takımın itici gücü olacak.
Açık konusayım 21 yaşındayım içimdeki Sivasspor aşkı şu son 2 senedir kabardı ondan önce İstanbulda Sivasın maçlarını kacırmazdım çünkü tribünü seviyordum ancak Sivassporluyum diyemezdim kendime ancak nerede olursan ol memleketinin milliyetçisi olacaksın bunu anladım ve şu son iki senedir Sivassporun herşeyini takip ediyorum. Şunu da itiraf edeyim şu son iki seneden evvelde fanatik Fenerbahçeliydim ancak şu son iki senede Fenerbahçenin tek maçına gitmedim çünkü ben artık SİVASSPORLUYUM
Yukarıdada yazdım öncelikli olarak Ruh ve Heyecan olacak taraftarda .
Daha sonra Genç , Sivas aşığı , tribün ruhundan gerçek manada haberi olan bir amigo lazım.
Organizasyonlar yapılabilir maçlardan önce şehir halkını stada çekmek ve Sivassporu milletin kafasına yerleştirmek için.
Kendi bestelerimizi kendimiz yapmamız lazım kendimize özgü tribün oluşturmalıyız statta.
Ve kendimizi yedirmemeliyiz nasıl mı stada bayrak vb. şeyler sokturmuyormus polis sokacaksın kardeşim herkese serbestte bizemi yasak bunlar ? Biz sus pus olduğumuzdan yasak, görsellik ayrı bir heyecan katar millete.Pankart namustur tribünde.
Ve tüm tribünler birleşip tek yerde olmalıdır sinek vızıltısı gibi heryerden cılız sesler yerine tek yerden sağlam ses gelmelidir.
Ayrıca bir toplantı tertipleyip bu işten gerçekten anlayan kişiler gelirse bu can sıkıcı konuyu yüz yüzede görüşülebiliriz toplantıda.