Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
|
Deniz abi. Ankara'da toplanamayan bir oluşum vardı. Git onları eleştir. Bu oluşumu sen daha iyi tanıyorsun. Ayrıca Efsane geri döndü diyerek fesh olan malun grupları da eleştir. İlk bunlar hak etmiyor mu eleştiriyi. Sen bu işleri bilen bir adamsın gerçekten seni tanıyamıyorum abicim. Sen kim oluyorsun Yiğidoyu Yiğidoya şikayet eder gibi konuşuyorsun. Ve bu Yiğidolar şuan Yoluna devam edenler. Yiğido Gençliği Diğer takımların gruplarıyla karşılaştırmadım ben. Gerek YOK. Yiğido Gençliği bizim tarihimize bakarak kendi aktif ve aktifliğini yitirmiş gruplarımızla karşılaştırabilirim.
Yiğido Gençlik grubu sabırlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni stadla beraber ve stadın kapalı olmasını da öne alırsak Yiğido Gençlik kale arkası alt tribünde binlerce kişiyle yoluna devam edecektir. Üst düzey bir gazeteci abimiz SİVAS FUTBOL ŞEHRİ DEĞİL demişti. Katılıyorum Sivas Futbol şehri değil. Ancak azda olsa adam gibi yılmadan yoluna devam eden GRUP: Yiğido Gençlik. KIZDIĞIMIZ NOKTALARI VAR. AMA DOĞRUYA DOĞRU DEMEYİDE BİLİRİZ. Teşekkürler Yiğido Gençlik.
Ayrıca Şehir Futboldan uzaksa düşünerek eleştiri yapacaksınız. Ben Yiğido Gençlik üyesi şuan için değilim. Bunuda belirteyim. Ama gerçekten çok iyi yoldalar. Olacak bu iş. Mesutlar 10 sene sonra harika bir tribün armağan edecekler. Ben buna inanıyorum. ANCAK tabiki sayı yine az olacaktır. Bu durum şehrimizin futboldan uzak olmasından kaynaklanacaktır. İMDAT site yönetimi. Yüzlerce üyesi olan bir grubumuza diğer takım taraftarlarına sempati duyan birisinden saldırı var. İyi forumlar.