Tekil Mesaj Gösterimi
2013-2014 Sezonu İlk Yarı Performans Değerlendirme
Alt 30.12.2013, 10:08   #1
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1272 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart 2013-2014 Sezonu İlk Yarı Performans Değerlendirme

Kalecilerimiz:

Korcan Çelikay:Bu sene o malum davanın üzerinde olan ölü toprağını attı. Penaltı kurtardı kıritik kurtarışlara imza attı. Arkadaşlarına özellikle de defans bölgesindeki arkadaşlarına büyük güven verdi. Bizim milletimiz insan harcamayı çok sever ama biz seni kazanma yoluna gittik ve Türk futboluna önemli bir kaleci kazandırdık.

Milan Borjan:Hocamızın sezon öncesinde vermiş olduğu röpartajlarda bir numarası sendin. Lakin o kendine has hataların hem kendini hemde takımı yaktın. Bu saatten sonrada Korcan'dan formayı kapman zor gözüküyor. Yabancı sınırlaması göz önüne alındığında iyi de yerli bir kaleci bulunursa takımdan gönderilmesi muhtemel isimler arasında kendine yer bulabilir.

Defans Oyuncularımız:

Cicinho:Daha ilk başlarda transferi gündemimize geldiğinde herkes kariyerini değil yaşını çok büyük sorun etmişlerdi. Ama o yaşını sorun edenlere sahada öyle bir ders verdi ki sanki futbola yeni başlamış 18'lik futbolculara taş çıkartırcasına sahada basmadık yer bırakmıyordu. Takımın şüphesiz lideri konumunda. Yaptığı asistlerle takıma çok büyük katkısı oldu. Herşeyden dahası takımın senelerdir hissettiği lider futbolcu eksiğini tek başına giderdi. Tartışmasız ligimizin en iyi sağ beki.

Ziya Erdal:Geçmiş sezonlarda Hayrettin'den formayı sezon öncesinde de 58 numarayı kaptı. Onsuz bir sol kanat düşünemiyorum. O olmayınca ne Aydın verimli olabiliyor nede Aatıf. Bakalım milli takım yetkilileri seni ne zaman görüp de milli takıma alacaklar merak ediyorum. Kim ne derse desin Türkiye'de ondan daha iyi bir sol bek yok şuanda.

Manule De Costa:Adam oynuyor atıyor attırmıyor. Bu adamı nasıl anlatsam bilemiyorum ki. Harika bir oyuncu komple bir oyuncu. Takımı için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bilica'dan sonra defansımızı derleyen toplayan isim oldu. Takıma çok büyük güven veriyor. Defansımızın sigortası.

Ümit Kurt: Sezona çok iyi başladı. Manuel De Costa ile iyi anlaşınca ortaya çok iyi bir defans ikilisi çıktı. Sezon içerisinde hataları oldu. Lakin o ülkemizin en iyi stoperlerinden birisi olmaya aday. Yaşı ilerledikçe bazı tecrübeler kazanıp daha da iyi olacakdır.

Jakup Navratil: Manuel De Costa gelince ona ya yedek kulubesi yada tirbün yolu gözükdü. Ümit ya da Costa olmayınca defansda iyi işler yaptı. Tam bir profosyenellik örneği gösaterip kendini hazırda tuttu.

Abdurrahman Dereli: Nerede o eski Abdurrahman. O eski gücünden o eski bindirmelerinden eser yok. Takımımızı taşıyacak kapasitede asla değil. Yedek kulübesini bile hak etmiyorşu formu ile.

Eren Aydın:Ziya'nın yedeği olarak alındı ama onun yedeğinin yedeği olabilir. Gereksiz bir transfer onun yerine altyapıdan oyuncu oynatırsak daha faydalı olur kanatindeyim.

Orta Saha Oyuncularımız:

Kadir Bekmezci:Kaptanlık ona yaradı bu sezon o geçmiş sezonlarda saş baş yolduran hataları en az seviyeye indirdi. Takımın sürekli pas yaparak oyun yapma anlayışı onun orta sahadaki yükünü biraz daha haifletmiş ama o bu takımın orta sahadaki beyni. Adem ile birlikte takımın bütük yükünü çekiyorlar.

Adem Koçak: Kadir ile beraber takımın orta sahadaki büyük gücü. Kadir gibi fazla top oynamıyor ama onun gibi çok koşuyor onun gibi çok pres yapıyor. Takımın gizli kahramanlarından.

Mehdi Taouil :Takıma geldiğinde çok büyük soru işareti idi. Ama yaptığı klas hareketler daha çok hücümu vede dikine oynamayı sevmesi kendisini takıma kabullendirdi. Bana göre tek zayıf noktası Türkiye standartlarının altında olan fiziği. İyi bir yedek.

Aydın Karabulut:Kısa sürede oynadığı futbol bizim sol kanatta olan ihtiyacımızı giderdi.Aatıf'ın dahada hücuma yönelik oynamasını vede onunla güzel anlaşması sonucunda çok iyi bir kanat oyuncusu kazanmış olduk. Ziya'nın olmadığı zamanlarda bekde hiç sırıtmadan oynadı. Topla oynamayı çok seviyor. Şık hareketleri de var. Lakin fazla oynuyor bu huyundan bence vazgeçmeli.

Burhan Eşer:Sezon başındaki ilk transferimizdi. Takıma çok çabuk adepte oldu. Musa Aydın gibi defansın arkasına çok iyi sarkıyor. Zaman zaman düşüleri oldu ama Cicinho ile mükemmel ikili oldu. Son dönemlerde de artan bir performası vardı. Takımın forvetsiz olarak pynadığı zamanlarda hücum yükümüzü çeken isim oldu. Bence yerli bazındaki en iyi transfermiz bu sezon Burhan oldu.

Aatif Chahechouhe: Takımın bu seneki yıldızı. Gol krallığında da İyi gidiyor. Son zamanlarda performansında düşüş var ama ikinci yarıya kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum. Bu sene katkısı muazzam seviyede oldu.

Kamil Grosicki:Takımın kayıp yıldızı. Bir türlü o ilk senedeki performansına dayanamadı. Verilen şansları elinin tersi ile itti. Yazık oldu hem ona hem takımımıza çok önemli bir yıldız adayıydı. Devre arası muhtemel gidecek isimlerden. Bu oyuncuya gerçekten üzüldüm eğer giderse. Herkesin çokşeyler beklediği bir isimdi.

Hakan Arslan:Takımın gizli golcüsü.Özellikle kupa maçlarında takın gol yükünü çekdi. Fazla sans bulamadı ama herzaman kendini oynayacakmış gibi hazır tuttu. Kadir vede Adem'i kesmesi zor şu zamanlarda zaten o daha çok ofansı düşünen bir oyuncu kendini oynadığı mevki itibari ile daha da geliştirmeli. Kendini geliştirir ise ofansif anlamda çok iyi bir oyuncu kazanmış oluruz...

Forvet Oyuncularımız:

John Utaka: Kampa geç katıldı. Geç transfer edildi. Bundan önceki sezonlarda forvet konusunda yaşadığımız sorunlar onunla da karşımıza çıkdı. Bir türlü sezon öncesi forvet transferini kamp öncesi yapamadık. Nitekin ona yapılan yüklemeleri kaldıramadı ve sezon içerisinde bir çok maça sakatlığı yüzünden çıkamadı. Kariyerini bilmesek geçmişini bilmesek şu hali ile ilk 18'e bile giremez. Umarım devre arası iyi bir kamp dönemi geçirir. İyi bir Utaka'ta bu takımın fazlası ile ihtiyacı var.

Rafik Djebbour:Tıpkı Utaka gibi çok kariyerli bir oyuncu olarak geldi. Gl yollarımızda yaşadığımız sıkıntıdan dolayı transferin son gününde geldi. İyi bir oyuncu ama bu takıma uygun bir oyuncu mu ben buna karar veremedim. Bakalım ikinci yarıda nasıl olacak. Bewn yinede onun takıma yararlı olacağı kanısındayım.

Cihan Özkara-Abdulkadir Özgen:
İkisi de bu takımın oyuncusu olup olamadıklarına bir türlü karar veremediler. Bence kendileri adına devre arasında başka takıma giderlerse hem kendilerine hemde bize faydaları olur. İkisinden de beklentilerimiz yüksekti. Yazık oldu derim.

Teknik Adamımız:

Roberto Carlos:Herkesin kafasında bir soru işareti vardı. Acaba yapabilecek miydi. Kesinlikle yaptı. Hemde çok güzel yaptı. Takıma oynattığı ofansif vede güzel futbol ile taraflı tarafsız herkesin takdirini beğenisini kazandı. Evet yeri geldi teknik adamlılığın tecrübesizliğini yaşadı. Ama oda hatlarından ders çıkartmasını bildi. Kendini geliştirmeye devam ediyor. Ben yönetimin yerinde olsam onunla daha uzun süreler çalışmak için yeni bir konrtat öneririm. Ben inanıyorum ki Roberto Carlos ile çok iyi işlere imza atacağız....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...