Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim seni yürekliliginden dolayi tebrik ediyorum. Sende benim kadar biliyorsun ki burada belkide linc edileceksin ama dogrulari yazmissin, kutlarim.
Yazdiklarinda hic bir sakinca görmüyorum, hepside gercekleri iceriyor, her ne kadar bazilari icin aci gercek olsa da.
Riza bey her firsatta benim Sivasimi kötüleyecek bende onu sevecem, yok efendim öyle sey. Seninde dedigin gibi Calimbay belki görmüstür Sivasa nasil futbolcu geliyor. Öyle mikrofon basinda kendi oyuncularini kötülemekle iyi teknik direktör olunmuyor. Simdi Rize´deki durumu farkli degil ayni Riza Calimbay, huylu huyundan vaz gecmiyor...
|
teşekkur ederim kardeşim benim gibi düşündüğüm için bir insanda takım sevgisi olacak o şehirli olman önemli değil rıza çalımbay sivasa geldiğinde sivasın nasıl bir şehir olduğunu bilmiyormuydu biliyordu o zaman ben sivasta yapamam dediğinde teklifi kabul etmiyecektin gelelim şu meseleyede kardeşim biz bulent uygunuda muhsin ertuğralıda mesut bakkalıda istafaya davet ettik ama hiç biri bize o terbiyesizce hareketi yapmadı bizde o terbiyesiz harekete hiç tepki vermedik sıkıysa o hereketi eskişehirde yapsaydı ben sivassporumu kendini bilmezlere yedirmem kardeşim dikkatini çekiyorsa ben rıza çalımbayın kişel hayatıyla ilgili yazı yazmıyoruz sivasspor la değerlendiriyoruz ama bazıları bunu anlamıyor çünkü gerçek sivassporlu değil