Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gerçek Taraftarlardan Öneriler
Alt 13.01.2014, 10:04   #25
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gerçek Taraftarlardan Öneriler

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burada olduğumuz süre içerisinde inandığımız deklare etmek isteiğimiz tek konu bu olmuştur..Svaslı olmaayıp Sivaslıların tribünde bütünlüğünü görmeyi arzuladığımızı bu oluşumu Türkiyede var olanlardan sonra hakeden tek kurumun kuruluşun Sivasspor takım taraftarı olduğunu bunu farketmeyen kardeşlerimizin farketmelerini istediğmizi her zaman açık bir şekide beyan etmişizdir... Bu konu hakkında başlıkta açtık....Tek arzumuz tek dileğimiz Anadoluda devrimi başlatan kent olan Sivasın, halkının çok açık gerçekleri görüp ortadaki yükü sırtlanmasını zamanını vakit geçmeden görüp farketmeleridir...Ben Bursamdaki coşkuyu sahiplenmeyi artık Sivasımdada görmek istiyorum..Gelin canlar birlik olalım bu ateşi yakan camiayı hak ettiği yerlere taşıyalım......
Bursa o konuda çığır açmış bir kenttir hakkını yememek lazım bende tribünde çok yer aldım türlü maçlarda ancak Bursa taraftarı başka bir şey her manada.

Dediğiniz çok doğru Anadolunun sessiz çığlığıyız diyoruz ve Anadoluda sportif başarı olarak süper lige çıktı çıkalı birçok Anadolu klübüne önayak olmuş bir takımın taraftarıyız ancak bu takıma layık değiliz bu kafayla gidersek olamayacagızda ama bu takım taraftar anlamında çok ama çok güzel şeyleri hakediyor inşallah hakettiği değeri verme noktasında herkes elini taşın altına koyar.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...