Cevap: Maçı Değerlendirelim
Borjan la yabancı kontenjanını heba etmeye gerek yok.Atıf orta sahada oynamalı yanına da inat etmeden Mehdi konulmalı artık.Adem ne yapıyorda burdaki hiç bir forumcu farketmiyor da bi Carlos görüyor.Defansa mı yardım ediyor.Hucumda bi ara top mu atıyor.Carlos hepmize saç baş yoldurtup kendi gibi kel kalmasını istiyor sanırsam.Burhan gayretliydi.Canı sağolsun ne yapalım.Ama bu macta o da bana santrofor muamelesi yapmayın dedi bence Grociski yi kimse almayınca bence aklı başına gelmiş gibi.Gayretli idi.Bence Aydından iyi devam edilmeli onla.Yaratıcılığı belki atıf dan bekliyoruz ama Carlos ona biyonik adam muamelesi yapıyor.Tek forvet oynayacak.Pres yapacak.Oyun kuracak.Hiç biri de olmuyor tabi.Gecen seneyi hatırlayın Enaramonun bastığı toplarla hemen gelip ne kadar etkiliydi.Bugün Enaramo gibi oynatılmaya çalışıyorlar.Olmuyor.Bir de oyuncu değiştirme hakkı kullanılmayınca turşusu mu kuruluyor acaba diye düşünmeye başladık.Zira Eskişehir 3 adam değiştirdi.2 oyuncusu bizimkilerden en az 70 dakika az oynamış ve yıpranmamış olarak oynadı.Dolayısı ile yeni giren oyuncularla pres yaptılar ve 2. golü yedik.İkinci golü Carlos yedi bence.Haa bu maçta bir de hakemin de yardımıyla etkili pres yapan Eskişehiri de gözardı etmemek lazım.Hürriyet hakemin verdiği vermediği en az 30 faul yapmıştır ancak hiç neden yokken Hakanın üstüne uçarak gelince lütfedip sarı kart gösterdi hakem ona.Oysa Sivasın özellikle defans oyuncularını doğramıştı o vakte kadar.
Başkanımızın başına gelenler ülkedeki namuslu dürüst cesur insanlara uygulanan olağan baskılardan diye değerlendiriyorum.Şaibeli olanları federasyon başkanı yapıyorlar.Bugünlerin düzelmesini sırf başkanımız için değil insallah bütün ülke için geçmesini dilerim.
Transfere gerek var mı derseniz devre başı yaptığımız transferlerden çoğunu 3-5 maçta görmeden gönderdiğimize ve ısrarla santroforsuz oynamaya çalıştığımıza göre ara transferde maceraya gerek olmadığını düşünüyorum.Bana kalsa transfer işinde, istiyorlarsa Ümit i Beşiktaşa verir İbrahim le M.Pektemek i alır hem para harcamam hem takım daha derli toplu yaparım ama bana sormazlar tabi.
|