Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Grosicki Ç.Rizespor'da
Alt 20.01.2014, 15:35   #58
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Grosicki Ç.Rizespor'da

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GRISICKI BI YERE GITMEMIS DAHA GÜZEL DEYIL MI

Cumartesi yine gördük Kamil bizim icin cok önemli 2. yari girdi ve Tempo oyun basladi.......
Insallah aynesi Hoca da gördü ve sürekli yer alsin Adam 5 dk icinde Mac cevebilir ---- örnek 2012-13 Sezonu Sivasspor : Bursaspor!!!
Yani kalmasi cooookkkkkk sevindim cünkü böyle Oyuncu ZOR BULURUZ!!!
Iyki varsin KAMIL

NOT:
Simdi SIVASSPOR biraz kafasi calisin ve onun Sözlesmesi HEMMEN 3 sene uzatsin....
1,5 yada 2 sene bize sürekli Oynasin kendise göstersin ve sonra rahat 5 - 10 Million € satabiliris!!

Insallah öyle olur yoksa böyle Kalite Futbolcu BEDAVA GIDECEK!!!!!!!!!

Dayı sözleşme uzatır mı uzatmaz mı bilmiyorum(pek de sanmıyorum uzatacağını) ama bir oyuncuyu bu kadar dışladıkları halde sözleşmesi karşılıklı fesih edilmemesi çok tuhaf. Örneğin Murat Akça Grosicki'den daha fazla oynamasına rağmen karşılıklı fesih istedi ve gitti ama Grosicki aynı davranışta bulunmadı. Eğer bu oyuncu şehri ve kulübü sevmiyor olsaydı bu kadar beklemezdi tahminimce. Sadece biraz egosu yüksek bir oyuncu ve disiplin sorunu var ama o da takımda oynatılmayışı göz önüne alındığında normal karşılanabilir. Ayrıca bu tip oyuncuları takıma kazandıracaksın ki yüksek verim alabilesin ve zamanı geldiğinde iyi paraya satabilesin, elinde 3 yıldır tutuyorsun bari bu bir işe yarasın. Şu sıralar Aatıf'ın da performansı düşüşte şuana kadar bir eleştiri gelmedi ona ama o da böyle giderse Grosicki'nin durumuna düşer. Ne taraftar ne de kulüp bu tip oyunculara nasıl yaklaşması gerektiğini pek bilmiyormuş gibi geliyor bana..
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...