Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Anelka ile Görüşmedik
Alt 28.01.2014, 16:14   #6
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Anelka ile Görüşmedik

[QUOTE=SivasSpor.Com;894744]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos

Bir gazetecinin, Kayserispor maçının ikinci yarısında oyuna giren Brezilyalı forvet Pedro Oldoni'nin performansını nasıl bulduğunu sorması üzerine Carlos, "Tam olarak benim görmeye alışık olduğum Pedro değil, hala eksikleri var. Brezilya'da çalışmalar yeni başlamıştı. Burada çalışmalara devam edecek. Çok iyi şeyler yapacak, çok iyi oyuncu olduğunu iyi biliyorum. Türkiye'de herkesi çok şaşırtacak" diye konuştu.

Transferler içinse

Kaliteli oyuncular transfer etmeye çalıştıklarını vurgulayan Carlos, yıldız isimler yerine kaliteli, iyi işler yapabilecek, sahaya yüreğini koyarak Sivasspor'u üst sıralara taşıyacak oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyledi.[/B]

Pedro Oldoni için yaptığı övgü İNŞALALLAH doğru çıkar

Transferler için söylediğine tamamen katılıyorum, bize yıldız futbolcu değil bizde yıldızlaşacak genç futbolcular lazım.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla