Alıntı:
58 Amsterdam 58 Nickli Üyeden Alıntı
Sayin Abdullah Yigit,
Aslina bakilirsa sizin yaptiginiz saygisizlik, neden boyle yazi yazdiniz ? Herkes bunlari okusun diye mi ?
Farzet ki o senin dedigin taraftar bir yanlis yapmis, diyelim ki cahillik yapmis.
Ozaman sende bir buyuk olarak o cahilin hatasini kapatman lazim.
Peki sen ne yapiyorsun ? Kocaman yazi yaziyorsun gazeteyi. Ayip etmisin sayin Abdullah YiGiT. Soyadin YiGiT ama gercek Yigit olsan boyle yapmazsin. Mademki bu taraftar sana gore bi yanlis yapti ozaman ozel bir mesaj yazarsin bizim taraftar sitesinden, oyle gazeteye yazilmaz.
Ben kendim roportaji gormedim ama eger ki arkadaslarin yazdigi gibiyse, yani sayin Roberto Carlos’s soruyorsan ki vay kac tane hanimin var diye ozaman roportaji yapan kisiyi kinaman lazim cunku bunlar bi insanin ozel hayatidir ve bunlar sorulmaz.
Saygilar
|
Sn.Abdullah YİĞİT bi defa eleşiri yapan taraftarlara siz kim oluyorsunuz diyemezsiniz...Roberto Carlos gibi dünya starını canlı yayına çıkarıp abuk sabuk sorular sormayacak o savunduğun arkadaşların biliyorsunuz ki ulusal basın takip eder bu programı ayrıca sende onların avukatlığını yapmıyacaksın...Eğer eleştirilecek bi durum varsa ortada önce kendini eleştirmen gerekir bence...Amacı görsel show olan futbolu başka bi tribünde izleyen insanları memleket haini ilan eden biz değil sizsiniz...