Cevap: Maçı Değerlendirelim
Lig maçında olduğu gibi kupa maçını da tribünden izledim.
Her ne kadar golde Ümit'in hatası olsa da, bence gol yememiz zaten an meselesiydi.
Hakan sahada top rakipteyken geri dönmeye, bizdeyken ileri çıkmaya çalışmaktan ne ileride ne geride ilk 5 dakika hariç etkili olamadı.
Aydın topu ayağına aldığı anda bizim futbolcuların yerinde ben olsam ileri çıkmak yerine savunmaya dönerdim. Zaten ileri pas attığı yok, pas alabilmek içinse yanında olmak lazım ki; yanında bile olsanız rakibin içinden geçmeye çalışıp topu kaptırıyor. Tribünde çoğu kişinin gözü Kamil'i aradı onun yerine.
Pedro maça 11'de başlasaydı daha etkili olurduk. Girdiği dakikalarda Akhisar zaten savunmaya çekilmişti. Her ne kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmesem de; kayseri maçı gibi bu maç ile de değerledirmek yanlış olur.
Deplasman için bence bu oyun tarzımız yanlış; hızlı hucuma çıkıp, savunma arkasına sarkabilen daha defansif bir anlayış deplasmanda daha etkili olmamızı sağlar fikrindeyim.
|