Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı
bir de bugün bizzat yönetimden gelen bir haberi veriyim.doğruluğundan emin değilim ama bizzat yönetimden bir isimden gelen bir bilgi bu.aatif konya maçında önce başkana ben ayrılmak istiyorum diyor.doğubey birkaç gün önce takımımızın önemli yabancılarından biri takımdan ayrılmak istiyor demişti.sanırım o da aatif'ı kastetti.her neyse başkana ayrılmak istediğini söylüyor.sözleşme fesh bedeli yüksek bir meblağ.tam emin olmadığım için o meblağı yazmıyorum.başkan da bu meblağı verecek klübü bul nereye istersen git diyor.konya maçından önce bu olaydan dolayı oyuncular üzerinde bir moral bozukluğu olduğu söyleniyor.konya maçından sonra dün gece aatif başkanı arıyor, özür dileyip kalmak istediğini söylüyor.bana gelen duyum bu.aatif olayını açıklayayım en azından bildiğim kadarıyla.işin ilginci doğu'yu bilmiyorum ama daha önce en azından kulağımıza bir isim gelirdi.transferin bitmesine saatler var ama henüz hiçbir isim yok ortada.ya çok geç kaldılar ya da işi çok gizliden yürütüyorlar.umarım ikincisidir.çünkü bu takıma takviye şart.
|
aatif bugun idmanda da yoktu ilk 20 dakika goremedim ben sonra gitmek zorunda kaldim. Korktugumuz basimiza gelmesin de