Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Konya Maçı Sonrası Genel Değerlendirme
Alt 04.02.2014, 00:03   #6
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Konya Maçı Sonrası Genel Değerlendirme

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selçuk Üni Yiğidolar adına yazıyorum konu açılmışken.
Evimizde ki maçta Nalçacılılar grubu başkanı çiçeklerle ziyaret ettiler. Eskide ki kötü muhabbetleri bitirmek adına. Burda ki faaliyetlerimize(standlarımıza ) sağolsunlar destek verdiler.

Dünkü maçta başkanımızı alkışladılar. Maçtan önce ki gün duyuru yapmıştık burada güzel muhabbetlerimiz var bozmayalım diye. Bazı münferit gelen arkadaşlarda ankaragücü atkısı vardı uyardık tamam açmayız dediler.

Sonra sivasdan 2 3 otobüs maça geldi adına taraftar diyorlarmış ilk defa gördüm öyle taraftarı.

Abi Ankaragücünden bizene o kadar Ankaragücü atkısı açıp Ankaragücü diye bağırmak niye. Tamam dostumuz kendisi, Konya'nın da düşmanı. Biz takımımızı destekleyelim niye her takıma küfür ediyorsunuz anlamıyorum. Önce alkışlıyorsunuz sonra küfür ediyorsunuz. Geçtiğimiz yıllarda bir sürü takıma yaptınız aynısını.

3 yıldır yaptığımız çalışmalar, emekler dün bir hiç uğruna gitti. Yazık çok yazık.

Çoluk çocukla(kendini bilmezlerle) grup kurcağınıza biraz bilinçli adamlar alın yanınıza da güzel bir görüntü oluşsun.
ankaragücü diye bağıran bizdik demek ki sen ilk defa sivasspor maçına geliyorsun