Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2014
Alt 04.02.2014, 09:48   #594
nkmen
Yeni Yiğido

nkmen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nkmen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

artık şu saatten sonra yapacak birşey yok,ilk 11 de oynayacak 2 adam alınmış olsaydı bu takım çok rahat ılk 3 te ligi bitirirdi lakin şimdide bitirebilir,kadromuz şampiyonluğa oynadığımız senelerden daha iyi buna şüphe yok...sivasspor un en büyük zaafiyeti kurumsallaşmamış bir yapıya sahip olması hangi yönetici hangi isim nerde çalıştığı belli değil...kulubün artık bir kurumsallaşmış bir yapıya sahip olması gerekir...transfer komitesi oluşturulmalı ve iyi bir sportif direktör bulunmalı,muhsin ertuğral afrikayı ve avrupayı iyi bilen biri sportif direktörlüğe getirilebilir...başkan yardımcılarının ne yaptığını bilen var mı yok bunları görevlere ayırılmalı ve takıma bir tane adam akıllı bir basın sözcüsü atanmalı gündemi tek bir ağızdan dinlemeliyiz...kurumsallaşmak önemlidir...sivassporun büyük takımlar gibi kaznç sağlayabileceği yatırımlar yapılmalı mesela toplu konut inşa etsin mesela bir avm kursun, mesela sosyal tesisler inşa edilsin bunlar sivasspora ekstra kazanç yapacak şeyler...maalesef yönetim takım sivasspor kulubü kurumsallaşmadıktan sonra...ne ekstra oyuncu alabiliriz nede kazanç elde edebiliriz...gelen oyuncular kaçtı neden yabancı bir okul yok bu konuda çalışmalar yapılmalı...ibadetlerini rahatça yapabilecekleri ortamlar oluşturulmalı....bunları yapmak demek sivassporu daha ileriye götürecektir...bu yıl için sivassporun bu ligi ilk beşte bitireceğine inanıyorum 3. ligden beri bu takımın maçlarına gidiyorum...fenerbahçe maçında yine stadda olacam biz bu takımı öyle yada böyle sevdik..bizim işimiz her olumsuzluğa rağmen o stadı doldurmak ve takımımıza sahip çıkmkatır..saygılarımla...
nkmen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nkmen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...