Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2014
Alt 04.02.2014, 11:02   #595
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer-2014

Değerli Arkadaşlar,

Sezon sonu ilk 2 veya 3 e girebilmek için tabii ki mutlaka nokta transferler yapılması gerekiyordu rakiplerin durumu ve puan durumumuz bunu emrediyordu.

Lakin Yönetimin bu konuda bence umursamaz durumu tüm gönül verenleri sükutu hayale uğrattı tepkiler de haklıydı yönetime, yalnız bir farkla Mecnun başkan hariç tutularak yönetime eleştiri yapılıyor bunu anlamıyorum ben

Çünkü Yönetimin başı Mecnun başkan Mecnun başkan istenilen futbolcunun alınması için olur verecek de yönetim almayacak siz buna inanıyormusunuz,
burada ki büyük hataya maalesef Mecnun Başkan da ortaktır. kimse ayrı tutmasın ..

Bunları ifade ederken şunu da unutmuyorum Bugüne kadar Sivasspor'un başına gelen en başarılı başkan olmuş ve takımı bu seviyeye getirmiştir, 3 temmuz sürecinde de takım adına sıkıntıları çeken çile çeken özveride bulunan bir başkan olmuştur ve Sivas'ın gururu olmuştur bunları asla inkar etmiyorum.

Sırf bu gerçekten dolayı taraftarlarımız transfer konusunda Mecnun başkana toz kondurmak istemiyor lakin gerçek bu transferlerdeki aymazlıkta Mecnun başkanında sorumluluğu olduğu gerçeğidir.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...