Cevap: Transfer-2014
Bu transfer konusunda ilk defa yorum yazıyorum.
Arkadaşlar lütfen bu kadar karamsarlığa kapılmayın.Son haftada onlarca yorum yapılmış neredeyse hepsi yönetim istifa deme noktasına gelmiş.Önce şunu söyleyim Sivasın kaçıncı sırada olduğunu bilmeyen birisi bu yorumları okusa heralde Sivas küme düştü düşecek zanneder.Bir arkadaşında belirttiği gibi takım şu andaki onbirimizle ilk yarıyı üçüncü bitirdi.En önemli eksiğimiz forvet pozisyonu şu anda. İlk yarıda elimizde iki çok güçlü forvet vardı.Fakat uyum sorunun atlatamadılar.Rafik gelince gol kralı idi.Utaka zaten isim yapmış biri idi.ikiside geldiğinde hepimiz çok sevindik.Carlos istedi yönetim bu futbolcuları aldı.Yani bu futbolcularda yönetimi suçlayamayız.Eksik olan forvet bölgesine Carlosun istediği Pedro alındı.Buna da bize birşey demek düşmez Carlos istemişse vardır bir bildiği .bence yeni bir gekas çıkacak bu adamdan.Birde sıkıntılı olan kulübemiz vardı. Kulübeyede yerli takviyeler yaptık.
Sivas keşke kupada olmasaydı demek istiyorum malesef.Forvetlermiz sıkıntılı çıknca Atıf o bölgede oynadı.Hakan atıfın bölgesinde oynadı.DEfansımız daha çok öne çıkma zorunda kaldı.Carlos kupayada bana göre gereğindden fazla önem verdiiğinden ötürü ligde de kupadada aynı onbirle çıknca ve haftada iki üç maç oynayınca doğal olarak kondisyon falan kalmadı.Bu durumda malübiyetler kaçınılmaz bir hal aldı.Bu durum sadece bize has bir durumda değil hatırlayın fb yi gs yi,haftada iki üç maç oynadıkları dönemlerde oldukça çok kayıp verdiler.
Özetleyecek olursak önümüzde koskoca 15 maç var.bu maçlardan 8-9 galibiyet aldığımızda ilk 5 te yer alırız.Bence fazla abartmayın durumu.Öyleki şu anda Anelka bile alınsa ne işi var bunun sivasta diyen onlarca yorum daha yapılırdı.
Kısaca takıma güvenin yeter.
|