Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.02.2014, 18:50   #60
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı stadda maraton D 'de seyrettim. Kısa notlar iletmek istiyorum.
-Tam önümde yeni transferimiz Ahmet Şahbaz'ın babası ve arkadaşları vardı, Maraş'tan maçı seyretmeye gelmişlerdi. Biraz sohbet ettik. 'Oğlum size emanet ' dedi. Ben de bütün taraftarlarımız adına 'Tabii ki amca' dedim. Bursaspor maçındaki golün her defansın başına gelebileceğini söyledim. O da oğlunun duran toplarda kafa gollerinin olacağını söyledi.
-Yanımdaki emmiler ve arkamdaki FBli olup da maçı bizim tarafta seyredenlerden dolayı ilk devre biraz 'Otur, göremiyom' çekişmesiyle geçti. İkinci yarı goller gelince emmiler benden önce ayağa kalktılar, o da ayrı mesele tabii.
-Maça gelirken yanımda kırmızı beyaz balonlar getirmiştim. Onları yanımdakilerle şişirip 58. dk. şovuna hazırladık. Yan tarafta bir taraftarımız da poşetlerle konfeti, kağıt parçaları getirmişti. Gol de o dakikada gelince muhteşem oldu.
-Yunus Yıldırım, doğru bildiğinden şaşmayan farklı bir hakem. FB'nin lehine verilmeyen haklı penaltısında yan hakemin kararına uymuştur. Ama, tehlikeli harekete verdiği sarı kart sonrası itiraza verdiği ikinci sarıdan kırmızıda haklıdır.
- Sivassporumuz doğru taktikle sahadaydı. FB eksik kalmasaydı da maç en çok berabere bitebilirdi. Fb istediği oyunu gene oynayamıyordu. Roberto Carlos, haftaiçi verdiği demeçle -oyun anlayışımızı değiştirmeyeceğiz demişti- beni de basını da ters köşeye yatırdı. Sivasspor'un geride boşluklar vereceğini sananlar yanıldı. Carlos'u bundan dolayı kutluyorum.
-Aydın Karabulut, ilk yarı şahsi oyunuyla, Burhan da oyuna katkı vermemeleriyle takımı eksik bırakıyorlardı. Devre arası gerekli uyarılar yapılmış ki Aydın, takım oyununa döndü, Burhan da beklediğimiz bindirmelerini yaptı.
-Sivassporumuzun iç saha senaryosu bu maçın ikinci yarısıdır. Gelen her takıma uyguladığımızda galibiyet bizimdir. Bundan sonra deplasmanda taraftarlar olarak neler yapabiliriz? Bunu da yarından itibaren tartışmaya başlasak iyi olur.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...