Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat
Alt 09.02.2014, 19:19   #10
MaXiMuM
Usta Yiğido
 
MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.11.2009
Yaş: 58
Mesajlar: 2.068
Thanks: 3.093
1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor Bütün Sivasındır, Gruplar Dikkat

Tribünde "şike yapsana" diye bağıran geri zekalı zannettiğiniz kişiler aslında o kadar da salak değiller. Sivasspor sevgisi yüzünden değil, fener nefreti, gs sempatisi yüzünden böyle bağırdılar.

Aylardır siteye girmiyordum. Kendimce aramızda bulunan bazı "bukalemunlara" tepki amaçlı girmiyordum. Ama artık dayanamadım ve yazmak zorunda hissettim kendimi.

Bu gün gündüz maç öncesi mini sohbet alanında, kaleci korcanın sakatlığına inanmayıp , bu işte bit yeniği var, maçı sattık gibi kelimeler kullanan sözde sivaslılarla aynı havayı solumak, aynı siteyi paylaşmaktan zul geliyor bana.

Keşke öyle bir imkan olsa da siteye üyelikte ıq testi yapılsa, yaş sınırı konulabilse......

Ulan beyinsiz piyade, şike yapan namusunu karısını satmış demektir diyen bir başkanın varken, sivasla şike yapmakla suçlanan bir kulübün başkanına şike yapsana diyen mahlukatlar. Allagh hepinizi bildiği gibi yapsın....
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...