Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Alt 10.02.2014, 14:29   #13
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Ortak Basın Bildirisi

Alıntı:
YGTayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tezahurat maraton tribününden başladı sonra tüm stad buna uydu o zaman sende bağırdın doğu_bey kendinizide bir sorgulayın bunu kimseye ihale etmeye kalkmayın..
paçayı sıyırmak için bu kadar basit vur kaç taktiğini bırakın...ben ne diye yalan söyleyeyim gözümle gördüm maratonda başaldı ve bilinçsizce gaza getirmeyle tüm stada yayıldı...zaten herkes herşeyi gördü, bizim kimseye bişey ihale ettiğimiz yok , hemen suçlu psikolojisyle savunmaya geçmişssiniz...ben maçın keyfini çıkardığım an o tezahürat başlayınca yanımızdaki arkadaşlarla da bu ne saçma bi tezahürat dedik, zaten maçı bıraktık o tezahüratları izledik maç bitmeden son 2 dakika kalası da çıktık...benim ne yaptığımı merak ettiniz ya onu da açıklayayım..her neyse esas konuyu saptırmayın net bi şekilde açıklayın madem etkili gruplarrsınız neden dışarıdan gelen 3-5 kişi dediğiniz adamlar sizi bile gaza getirdi, sindirdi? neden engel olamadınız gruplar olarak? özellikle o maratonda yerimden kalkın benim biletim orası diye yerine oturmak isteyen birine 50-60 kişi birden çullanmayı biliyorsunuz da 3-5 provakötörü susturamıyrosunuz öyle mi? bence daha fazla savunma moduna geçmeyin MECNUN BAŞKAN bile can damarından vuruldu, daha neyin savunmasındasınız?