Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı

Sivasaspor-FB karşılaşmasında, bir kısım taraftarın FB başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde yaptığı tezahüratlara, tepkiler çığ gibi büyüyor.
Tv'lerde yayın yapan spor proğramlarında, Sivassporun galibiyetinden daha çok çirkin tezahüratların ön planda olması, gerçek yiğidoların üzülmesine neden oldu.
Bu konuda Beyaz TV'de yayın yapan spor proğramı Beyaz Futbol muhabirine konuşan Kulüp Başkanımız Mecnun Otyakmaz, üzüntülerini dile getirerek, "Yapılan tezahüratları tasvip etmiyoruz" dedi. Otyakmaz, "FB ile yaptığımız karşılaşmalarda neden eleştiri alıyoruz anlamıyorum. FB'yi daha önce 2 kez şampiyonluktan eden takım Sivasspordur. Ancak, bir kısım taraftarın yaptığı şike tezahüratından mahçup oldum, ciddi üzüldüm" şeklinde konuştu.
Tarihe imza atan galibiyetimize gölge düşüren bu tezahürattan dolayı, yiğidoların da rahatsız oldukları öğrenildi.
|
sevgili baskanim mecnun bey o ahlaksizca bagiranlar ne dedigini bilmeyen ve sivasli olmayan birileri gercek sivasli bunu yapmaz ve diger takimlarin yalakalari yani galatasaray ve Trabzon u destekleyen cahil adamlar o rezilligi cikarmislardir. sizin hic bir sucunuz yokki biz seni cok seviyoruz gercek sivasspor sevdalilarini seviyoruz.aziz yildirimi suclayanlar cok yanlis yapiyor isin ucu sivasimiza zarar veriyor bunu hic anlamiyorlar rezil insanlar Aziz Yildirim baskan sivassporumuzun süper lige cikmasini isteyenlerin basinda geliyordu bizler hepsini biliyoruz .ama cahil insanlar bilmiyor .onlara yaziklar olsun sivasli olamaz onlar .isleri rezillik ve diger takimlara yalakalik yapmak sivassporumuzu lekelemek kafalari calismiyorki futbolun f sini bilmeyen cahiller onlar