Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (10.02.2014)
Alt 10.02.2014, 18:22   #11
tasde5858
Yeni Yiğido

12 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tasde5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Futbol Analiz'e Sorularınız (10.02.2014)

eskişehirden hüseyin

nail abi sizlere selam ve saygılarımı sunuyorum faruk hocamada selamlar abi benim üzüntüm şu düşünün bir takım olabilir penaltı verılmedı kırmızı kart verılır verılmez bizim ne maçlarda ne penaltılarımız ne falullerımız verılmedı çok değil en yakın galatasaray maçı yabu kadar çıfte standart olurmu bütün kanallarda fenerbahçenın penaltısı verılmemiş caner efendı ziyaya tekme atacak ıstısnasız butun kanallarda ya ne yapsın penaltı verılmedı ondan psikolojısı bozuldu ne demek bu abı ya aynı şeyi bızım futbolcu yapsa kıyamet koparır nasıl böyle yapar futbolcu ekmek parası kazanıyor yazık degılmı canere der ortalığı yıkarlardı. abı bırde taraftarımıza hiç yakışmadı böyle tezahurat koskaca bir sivas camiası nasıl böyle yapar nasıl engel olmadılar üzüldüm biz sivaslılar misafirperveriz kımsenın ağzına laf vermemek lazım çünkü orda biz suçsuz olduğumuzu biliyoruz ama sonuçta devam eden bir mahkeme var burda bizde varız biraz daha dikkatli olmak lazım bize yakışmadı ve aziz yıldırım kaç sene sonra ilk defa bir deplasmana yani sivasa geldi yazık oldu selamlar faruk hocamıda bir takımın başında görmeyi çok isterdim
tasde5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tasde5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...