Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: "Mahçup oldum"...
Alt 10.02.2014, 19:33   #56
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: "Mahçup oldum"...

Alıntı:
YgFaruk; Nickli Üyeden Alıntı
Senin it kopuk dediğin taraftar grubları bugüne kadar bu takımı yalnız bırakmadı.Merak ettiğimiz birşey var sen nerdeydin acaba bu takım bi çok kez taraftarsız kaldığında...
Sivasta yaşayıp Sivassporu destekleyen hiç kimse aziz yıldırımı veya fenerbahçeyi veyada başka bir takıma yandaşlık yapamaz...
Ceza konusa gelındiğinde ise biz fenerbahçe gibi göz önünde bulunan bir takım değilizki her küfüre ceza gelsin...
Sen bir Sivas çocugu olarak kendi memleketinin adamına böyle hakarette bulunuyorsan sivaslı yada sivassporlu oldugunu iddaa etme...
ve burdaki diğer arkadaşlarda senin bu saçma sapan açıklamalarına dahil olmuş biz taraftar gruplarına lekeleme yapmaktalar... O halde Siz Sitedeki arkadaşlar toplanın Buyrun gelin SivasSpor'u içerde dışarda destekleyin...
Biz O Stadyumda Sadece SivaSSpor'u Bilir Onu Söyleriz... Gerisi her zaman Teferruat olmuştur...
Herkes Gelir Ve Gider SİVASSPOR kalır...

Bundan Sonraki paylaşımlarınızda haddinizi aşmadan açıklama yapın... ve bu paylaşımıda kaldırın... Bu kadar rezil olmanız yeterli bizce...

Yiğido Gençlik Taraftar Grubu...

Sen hayatında kaç defa İstanbul'a gelipte takımına destek oldun.Ben Edirne'de yaşarken Sivasspor'un bütün İstanbul + Bursa deplasmanlarına gitmiş biriyim.Siz 200 metrelik stada gidemezken ben 200 km'yi destek olmak için gidiyorum.Senin 5 lira veremediğin maçlara ben 50 lira veriyorum.
Gelip burda bana sivasspor için ne yaptın deme.Biz hangi İstanbul deplasmanında ceza yedik.Hangi İstanbul deplasmanında küfürlü tezahürat ettik.Hangi maçta kulubümüze para cezası yedirdik...