Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Bakiyorumda herkez dogrucu olmus, pozisyon penaltiymisda aslinda egemenin kirmizi karti agir olmusta falan filan..istanbulun aga babalarindan biri bi aciklama yapti diye sultan sehrin delikanli piril piril genclerini vatan hayini ilan ediyorsunuz..bu cocuklar sehrimin cocuklari komsularimiz yegenlerimiz akrabalarimiz belkide evlatlarimiz onlar bizim canimiz, tamam belki hata ettiler bi cahilliktir olmus ve inaniyorumki onlarda hatalarinin farkinda bundan eminim oan olmus.. Onlar toplu halde kufur ettiler kotu tezahurat etti diye sizlerde toplu halde cocuklari rencide ediyorsunuz.. Bu cocuklar yani yigido genclik dedigimiz genclerimiz iyi gunde kotu gunde yagmurda yasta deplasmanlarda her platgormda sivassporu destekleyen bu genclerimizi CEKIRDEKCILER elestiremez rencide edemez buna hakkiniz yok.. Bakiniz ben 40 yasindayim sanmayinki bende o gurubun icinden biriyim ama inanin o gurubun bi uyesi olmayi cok isterdim .. Hic dusundunuzmu cekirdekci tayfa bu ligde en rahat deplasman sivas deplasmani gelip agalar gibi agirlanip tek bi kotu tezaurata kotu bi davranisa denl gelmeden bizi yenip cekip gidiyolar bi seyirci baskisi yok sonuca etki eden hicbi katkimiz yok sahaya ve hic toplu halde tezauratimiz yok.. Siz bu cocuklari elestirmeden once bunlari bi dusunun, bi trabzonun sahasini taraftarini bi kayserinin sahasini taraftarini bi bursanin sahasini taraftarini dusunun sonra bu cocuklari elestirin hepiniz akildane olmussunuz staddaki kuru kalabaligin 30 40 tane genc kadar sesi cikmiyorsa once bunu elestirin ve ben sehrimin piril piril genclerini kusura bakmayin rencide ettirmem olan olmus hepimiz kufur ettik hepimiz gencken hatalar yaptik geldi gecti biz bu cocuklari mahallemizin yaramaz cocuklari olarak bilip bagrimiza basalim,basalimki bidaha sivasa gelen degneksiz gelmesin!!!!
|